Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie: Η αμήχανη στιγμής που κάνεις... σεξ με τον σύζυγό σου!

Μπροστά στις κάμερες...



 

Δέκα χρόνια μετά το “Mr. & Mrs. Smith”, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt συμπρωταγωνιστούν στο “By The Sea” που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου. Η διάσημη ηθοποιός υπογράφει και τη σκηνοθεσία και το σενάριο στην ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της. 

Αυτό που ίσως αναρωτιέσαι κι εσύ μαζί με εμάς είναι πως αισθάνεται το ζευγάρι την στιγμή που πρέπει να γυρίσει ερωτικές σκηνές μπροστά στις κάμερες με τόσο κόσμο να τους παρακολουθεί. Και την απάντηση την έδωσε η Angelina στο Entertainment Weekly. «Είναι το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο, να είσαι γυμνή, βυθισμένη σε μια μπανιέρα, με ένα iPad να σου δείχνει τις λήψεις έξω από το μπάνιο και με τον σύζυγό σου να στέκεται στην πόρτα ενώ εσύ τον σκηνοθετείς δίνοντάς του οδηγίες για το πώς να μπει μέσα και να σου κάνει έρωτα», εξηγεί. 

«Οι ερωτικές σκηνές είναι έτσι κι αλλιώς περίεργες, αλλά φαντάσου όταν κάνεις μια τέτοια σκηνή με κάποιον με τον οποίο και στην πραγματικότητα κάνετε σεξ», προσθέτει η 40χρονη ηθοποιός. «Ο μόνος τρόπος να το φέρουμε εις πέρας ήταν να μιλήσουμε πρώτα μεταξύ μας για τον παραλογισμό όλης αυτής της κατάστασης και να σιγουρευτούμε ότι κανείς από τους δυο δεν ένιωθε αμήχανα. Κάναμε όσο περισσότερα αστεία μπορούσαμε».

Και συμπλήρωσε γελώντας: «Δεν μπορούσα επιπλέον να βγω από την μπανιέρα και να πάω στο monitor για να δίνω σκηνοθετικές οδηγίες, γιατί... μάντεψε: η σκηνοθέτιδα είναι γυμνή!» Αυτό πρέπει όντως να είχε πλάκα. 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.