Skip to main content

CELEBS

Ακόμα ένα νέο τραγούδι από την Adele!

Άκουσε για πρώτη φορά ένα σύντομο απόσπασμα από το "When We Were Young"



 

Μπορεί με τον Damon Albarn να μην τα πήγανε καθόλου καλά, χαρακτηρίζοντας και οι δύο την συνεργασία τους «αποτυχία» όμως στην συνύπαρξη της Adele στο στούντιο με τον Tobias Jesso Jr. συνέβη κάτι μαγικό. Ή, τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν οι ίδιοι. 

Οι δύο καλλιτέχνες δούλεψαν μαζί στο κομμάτι "When We Were Young" ένα μικρό απόσπασμα του οποίου κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες στο διαδίκτυο. 

Η Adele έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει επίσημα το κομμάτι στην επερχόμενη εμφάνιση της, στην εκπομπή, "Australia's 60 Minutes", την Κυριακή που μας έρχεται (δηλαδή στις 22 Νοεμβρίου). 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της πάντως μπήκε και σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την χημεία της με τον Τοbias Jesseo Jr., λέγοντας «Συναντηθήκαμε στο LA και πραγματικά τον αγάπησα. Την ενέργεια του, το χιούμορ του, τον τρόπο που παίζει πιάνο. Η μουσική του είναι τόσο ρομαντική, έχει κάτι από τα 70's».

Κοινώς. τι δεν έγινε με τον Albarn; Aυτό. Ο πολυαναμενόμενος δίσκος της Adele με τίτλο "25" θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου, οπότε τρεις ακόμη μέρες υπομονή.

{videobox}ghgr1Z9FCQg{/videobox}

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.