Skip to main content

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η Μαρία Μπεκατώρου καταπιέστηκε στα Καρντάσιανς»

Δεν ένιωθε άνετα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό People ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι η Μαρία Μπεκατώρου καταπιέστηκε στα Καρντάσιανς.

«Αυτό είναι κάτι που το χρησιμοποιήσαμε και ως εσωτερικό αστείο πέρσι στα Καρντάσιανς, αλλά ναι, θεωρώ πως η Μαρία καταπιέστηκε. Γι’ αυτό και είπα δημοσίως πως η Μαρία είναι σε λάθος εκπομπή. Στα Καρντάσιανς βίωσε μια κατάσταση που δεν της πήγαινε πάντα. Οι συνεντευξιαζόμενοι που ήρθαν, από πολιτικούς μέχρι δικηγόρους και ανθρώπους που είχαν AIDS, οδήγησαν σε σκληρές συζητήσεις. Η Μαρία, στην προσυζήτηση που κάναμε, πολλές φορές έλεγε μόνη της «παιδιά, εγώ δεν θέλω να μιλήσω», δεν ένιωθε άνετα.

Ποτέ δεν μπήκε σε μια διαδικασία, άλλωστε, να κάνει τη δημοσιογράφο σε σκληρές ή πολιτικές συζητήσεις. Ουσιαστικά αναλάμβανε το πιο light κομμάτι, αυτό που ήξερε να κάνει. Με τις τραγουδίστριες, με τα παιδιά, με τα παιχνίδια. Όμως, κάποια στιγμή η ρότα στις συνεντεύξεις οδήγησε σε πιο σκληρές κουβέντες. Η θεματολογία την έκανε να μην μπορεί να αντιδράσει όπως θα ήθελε. Πολλές φορές προσπαθούσα να της δώσω χώρο να ρωτήσει κάτι», δήλωσε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς