Skip to main content

CELEBS

Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλυψε γιατί κόπηκε ξαφνικά το «Μη με Σκας»

Μίλησε με ειλικρίνεια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Στο τηλεοπτικό σπίτι του "Πρω1νό" βρέθηκε την Τρίτη ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφερθεί και στη ξαφνική διακοπή της σειράς του Alpha «Μη με σκας», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Μπέζο.

«Δεν πιστεύω ότι πήγαν όλα τέλεια. Υπήρχαν προβλήματα, τα οποία αυτή την στιγμή προσπαθούμε να διορθώσουμε. Το σίριαλ δεν κόβεται. Θα το ξαναδούμε. Η στάση του καναλιού για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, είναι μια πολύ σωστή και αξιοπρεπής στάση. Μέχρι να το κόψουνε…!» ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός και συνέχισε:

«Όλοι είδαμε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σειρά. Καταρχήν η εικόνα. Είδαμε μια εικόνα που δεν ήταν αυτή που περιμέναμε όλοι, και πιθανότατα και ο κόσμος. Το τεχνικό κομμάτι δηλαδή. Είναι λεπτό γιατί πίσω από αυτά είναι επαγγελματίες άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους. Εγώ μπορεί να ξέρω πολύ καλά τι φταίει. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους ανθρώπους αυτούς, επειδή είναι επαγγελματίες και πολύ καλοί. Αν π.χ κάτι δεν έχει βαφτεί καλά, δεν ακυρώνει τον μπογιατζή που δεν το έβαψε καλά. Δεν ακυρώνω δηλαδή τους καμεραμέν και τους τεχνικούς μας. Δεν παύει να είναι καλός ο καμεραμάν».

Καταλήγοντας ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν απέκλεισε το γεγονός να «κλώτσησε» και ο κόσμος που είδε στην τηλεόραση ένα gay ζευγάρι ανδρών, επισημαίνοντας: «Μπορεί και να κλώτσησε στο κοινό ότι υποδυόμαστε ένα gay ζευγάρι. Αλλά και η αναμονή που είχε το σίριαλ, που ήταν μια μεγάλη αναμονή, ίσως να μην ήταν στις προσδοκίες του κοινού».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί