Skip to main content

CELEBS

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εκμυστηρεύτηκε τα μυστικά της διατροφής και της γυμναστικής της

Αποκάλυψε ποια είναι τα γεύματά της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διαθέτει ένα από τα πιο καλογυµνασµένα κορµιά της ελληνικής shoowbiz και σε πρόσφατη συνέντεξή της στο περιοδικό Forma εξομολογήθηκε για το πως χτίζονται και, ακόµα περισσότερο, πως διατηρούνται αυτοί οι καλογυµνασµένοι κοιλιακοί της.

Σε ερώτηση για το πόσο συχνά γυμνάζεται, τόνισε: «Είµαι στον αθλητισµό από µικρή. Έκανα handball από τα 12 µου, το οποίο ήταν και το αγαπηµένο µου άθληµα, γιατί έχει να κάνει µε την οµαδικότητα, τη δράση και τη συγκέντρωση. Γενικότερα οι βάσεις, όπως και η αθλητική παιδεία υπάρχουν…Γυµνάζοµαι 2 µε 3 φορές την εβδοµάδα, αλλά δεν έχω κάποιο συγκεκριµένο πρόγραµµα. Εναλλάσσω, απλώς, τη γυµναστική µου, για να µην βαριέµαι και ενδιάµεσα µπορεί να βάλω και κάποια δραστηριότητα που µου αρέσει, όπως είναι ο χορός, το Pole Dancing ή το ποδήλατο, η Yoga ή οι ασκήσεις σώµατος Pilates. Επίσης, παρόλο που ποτέ δεν είχα πρόβληµα µε τα κιλά µου, φροντίζω να τρώω ισορροπηµένα, στα πλαίσια µιας υγιεινής διατροφής».

Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί και το καθηµερινό διατροφικό της πρόγραµµα, αναφέροντας: «Φροντίζω να συνδυάζω πρωτεΐνη µε υδατάνθρακα και, όσο µπορώ, να κάνω πολλά και µικρά γεύµατα. Θέλω το πρωινό µου να ξεκινά σωστά για αυτό, συνήθως, τρώω αυγά βραστά ή οµελέτα, µαζί µε κάποιον υδατάνθρακα (ρύζι, ψητή πατάτα ή µακαρόνια) ή µια µπανάνα, µε ένα τοστ ταχίνι µε µέλι και έναν χυµό. Για µετά, προκειµένου να µην πεινάσω, έχω πάντα µαζί µου ένα σνακ, όπως ξηρούς καρπούς, µπάρα ή τοστ. Το κυρίως γεύµα µου θα είναι το φαγητό που έχει το τραπέζι, αλλά σίγουρα θα αποφύγω τα τηγανητά και τα πολλά ψωµιά, ενώ το επόµενο γεύµα µου φροντίζω να είναι πιο ελαφρύ».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ