Skip to main content

CELEBS

Κim Kardashian - Kanye West: Θέλουν να κάνουν την κόρη τους μοντέλο;

H πρώτη φωτογράφηση της μικρούλας North.



 

Υπάρχουν celebrities που προσπαθούν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν τα μικρά παιδιά τους μακριά από τα φωτογραφικά φλας και προβαίνουν σε μηνύσεις όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τρανταχτό και πρόσφατο παράδειγμα η Adele που έκανε μήνυση σε Βρετανό paparazzi επειδή τράβηξε φωτογραφίες του γιου της ενώ εκείνος έπαιζε στη παιδική χαρά. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που κάνουν ότι μπορούν για να χαρίσουν - από νωρίς - δημοσιότητα στα παιδιά τους.

Όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian και ο Kanye West, που έντυσαν την 13 μηνών κόρη τους North με ρούχα του οίκου Chanel και την έβαλαν να ποζάρει για χάρη του CR Fashion Book. Πέρα από τη ζακετούλα της, η μικρή North έχει δίπλα της και ένα μικρό τσαντάκι Chanel (μάλλον για να συνηθίζει το ματάκι της σε αξεσουάρ υπερπολυτελείας). 

Το όλο εγχείρημα υποστηρίζει μια παλιά φράση του Karl Lagerfeld που λέει πως «δεν είναι ποτέ νωρίς για να ενδιαφέρεσαι για τη μόδα».

Μήπως όμως να ενδιαφερθείς αφού έχεις μιλήσει πρώτα;

article-0-2084108900000578-408_634x842.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.