Skip to main content

CELEBS

Jennifer Aniston vs Angelina Jolie: Όταν ξέσπασε η κόντρα!

Η δήλωση της Jen που θα κάνει έξαλλη την Angie...



 

H ένταση ανάμεσα σε αυτά τα δύο διάσημα κορίτσια χτίζεται επί χρόνια. Και είναι λογικό. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να σου φάνε τον άντρα και μετά εσύ να πρέπει να χαμογελάς όποτε συναντιέστε στο κόκκινο χαλί.

Περιμέναμε λοιπόν εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι θα ερχόταν η ώρα που η Jennifer Aniston θα το έκανε το μπαμ. Μόνο που επειδή είναι καλό κορίτσι αυτή η ώρα άργησε πολύ να έρθει.

Και να που τώρα, με αφορμή τη νέα ταινία του ζεύγους Pitt - Jolie "By The Sea" το διάσημο πρώην Φιλαράκι άνοιξε το στόμα του και έκανε ένα πικρόχολo σχόλιο. Να πούμε ότι το σενάριο της ταινίας θέλει τους δύο ηθοποιούς να υποδύονται ένα κουρασμένο ζευγάρι που προσπαθεί να σώσει τον γάμο του.

Η Jen λοιπόν είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως θεωρεί ότι η νέα ταινία του διάσημου ζευγαριού βασίζεται στον αποτυχημένο γάμο της με τον Brad Pitt, αφού οι ομοιότητες είναι πολλές.

Η Jolie πάντως, από την άλλη, έχει δηλώσει σε μία από τις συνεντεύξεις της πως η νέα της ταινία βασίζεται σε μία ιστορία από τη ζωή της μαμάς της, ενώ δεν έχει πει κάτι καινούργιο σχετικά με το σχόλιο της Aniston.

Λες να έχουμε συνέχεια;

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.