Skip to main content

CELEBS

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θέλω να κάνω τη χάρη να απαντήσω στον Βαγγέλη Περρή»

«Έχει το κληρονομικό χάρισμα και ξέρει τι βλέψεις έχω για τον εαυτό μου;» αναρωτήθηκε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή που αφορούσε στο πρόσωπό της κλήθηκε να απαντήσει την Πέμπτη η Μαρία Ηλιάκη.

Ο Βαγγέλης Περρής το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα και κάποια στιγμή μίλησε και για τη Μαρία Ηλιάκη, τονίζοντας:

«Δεν τη θεωρώ ότι έχει την ικανότητα να κάνει αυτό, που προορίζει τον εαυτό της. Υπάρχει αντίφαση μεταξύ των δυνατοτήτων και των επιδιώξεων. Είναι σαν κάποιος, που μπορεί να είναι ωραίος μπουζουξής και τον παίρνουν στις μπάντες για να τραγουδάει, να αποφασίζει να γίνει διευθυντής ορχήστρας».

Μετά προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο Πρω1νο, ο Άρης Καβατζίκης, πήρε πρώτος το λόγο και ανέφερε: «Είναι πολύ άσχημο κατά τη γνώμη μου να είμαστε εμμονικοί και ειδικά εάν μιλάμε για το ισχυρό και το αδύναμο φύλο. Επειδή αγοράζω εφημερίδες, εδώ και δυόμιση χρόνια ο Βαγγέλης έχει εμμονή με τη Μαρία. Κάθε Κυριακή στο “H” έχει τη Μαρία Ηλιάκη. Θεωρώ ότι αδικεί και τον εαυτό του».

Τη σκυτάλη πήρε η Μαρία Ηλιάκη η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι παρασκηνιακό μεταξύ τους και τόνισε: «Δεν θέλω να του κάνω τη χάρη να απαντήσω».

Πάντως εν συνεχεία αι μετά από παρεμβάσεις του πάνελ συμπλήρωσε επισήμανε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει άποψη. Έχει το κληρονομικό χάρισμα και ξέρει τι βλέψεις έχω για τον εαυτό μου;».

Προτεινόμενα