Skip to main content

CELEBS

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εγώ συμβιβάστηκα στο να βαπτιστούν τα παιδιά»

Αποκάλυψε για ποιους λόγους μπορεί να τσακωθεί με τον σύζυγό της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους άνοιξε την καρδιά της στο ΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Φάνη Μουρατίδη, τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Έχεις δηλώσει ότι με τον Φάνη χρειάστηκε να συμβιβαστείτε στα ζητήματα του γάμου και της βάφτισης των παιδιών. Πόσο εύκολο ήταν;

«Εκείνος συμβιβάστηκε στο να μην κάνουμε θρησκευτικό γάμο, όπως ήθελε, αλλά πολιτικό. Κι εγώ με τη σειρά μου συμβιβάστηκα στο να βαφτιστούν τα παιδιά. Αν αγαπάς τον άλλο, σέβεσαι κι αυτό που εκείνος πρεσβεύει. Με τον Φάνη γνωρίζαμε από την αρχή ότι πρεσβεύουμε διαφορετικά πράγ­ματα σε αυτόν τον τομέα. Δεν ήταν κάτι που θα μας εμπόδιζε να συνυπάρξουμε. Όταν ήρθε η ώρα πια να τεθούν αυτά τα ζητήματα στο τραπέζι -που θε­ωρώ ότι είναι χαζό να τσακωθείς για τέτοια πράγ­ματα- υπήρξε αλληλοσεβασμός. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος, ειδικά στην οικογένεια. Δεν μπορείς να είσαι άκαμπτος και να περιμένεις να συμβιβαστούν όλοι οι άλλοι».

Τι μπορεί να σας κάνει να τσακωθείτε;

«Οι εντάσεις, που έχουμε, είναι πάντα για ζητήματα της καθημερινότητας. Είναι μικροπράγματα, που μετά από δύο λεπτά δεν τα θυμόμαστε κιόλας. Για παρά­δειγμα, μπορεί να υπάρξει ένταση όταν βιαζόμαστε και οι δύο να φύγουμε και λέμε «πόρε εσύ αυτό», «όχι πάρε εσύ εκείνο». Τέτοια πραγματάκια».

Έχεις επίσης δηλώσει ότι θα ήθελες να κάνεις και τρίτο και τέταρτο παιδί. Τι σας εμποδίζει να το κάνετε πράξη;

«Ναι, θα ήθελα, αν υπήρχε η οικονομική άνεση βέ­βαια. Αυτή η οικονομική αβεβαιότητα στη χώρα εί­ναι ο πρώτος λόγος που μας εμποδίζει, συν το γεγονός ότι εγώ θα έπρεπε να ξανασταματήσω τη δουλειά. Έχω ως άνθρωπος τη φιλοσοφία ότι για έναν χρόνο το λιγότερο, από τη στιγμή που θα κάνω ένα παιδί, θα είμαι σίγουρα στο σπίτι μαζί του. Μου έλειψε πάρα πολύ η δουλειά τα χρόνια, που απείχα και δεν θα τη σταματούσα εύκολα ξανά».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.