Skip to main content

CELEBS

Πρίγκιπας Harry: Aρραβωνιάζεται;

Η είδηση από το πουθενά αναστατώνει το Μπάκιγχαμ...



 

Μα τι γίνεται επιτέλους με αυτό το παιδί; Tην μία μαθαίνουμε ότι η Camilla Parker θέλει να τον υποβάλει στο τεστ πατρότητας, την άλλη ότι θα γίνει σύντομα πατέρας και τώρα ότι...αρραβωνιάζεται και μάλιστα πολύ σύντομα.

Το ζωηρό παιδί του Μπάκιγχαμ ως γνωστόν είχε για πολλά χρόνια σχέση με την Chelsy Davy με την οποία όμως δεν έδειχνε την παραμικρή διάθεση να νοικοκυρευτεί μέχρι που ήρθε η στιγμή που κι εκείνη (όπως είχε κάνει και ο Kate Middleton στον William αρκετά χρόνια πριν) τον παράτησε στα κρύο του λουτρού μην αντέχοντας άλλο την αναμονή και τα ξενύχτια του. 

Και τώρα ακούγεται πως ο Harry το μετάνιωσε! Και προκειμένου να της το αποδείξει με πράξεις σκοπεύει να την παντρευτεί άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας έχει γυρίσει στην αγκαλιά της Chelsy και ο αρραβώνας τους θα γίνει μέσα στα Χριστούγεννα.

Φυσικά με όλα αυτά που ακούγεται εδώ και μήνες για το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι. Σε κάθε περίπτωση, θα σε κρατάμε ενήμερη...

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.