Skip to main content

CELEBS

Όταν ο Βrad Pitt έριξε χυλόπιτα στην Angelina Jolie!

Κι όμως συνέβη...



Ολόκληρο γάμο διέλυσε ο Brad Pitt για τα γαλάζια μάτια της Angelina Jolie κι όμως φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που δεν είναι διατεθειμένος να κάνει για χάρη της. 

Όπως για παράδειγμα να παίξει έναν ρόλο που δεν του αρέσει... Ναι, είναι η αλήθεια, ο Brad έριξε χυλόπιτα στη γυναίκα της ζωής του όταν εκείνη του πρότεινε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία που ετοιμάζει.

Η ιστορία έχει ως εξής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζει τη νέα σκηνοθετική της απόπειρα, η οποία είναι η βιογραφία του ακτιβιστή Richard Leakey του οποίου η ζωή ήταν ιδιαιτέρως πολυτάραχη. Μάλιστα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προορίζεται ο Brad Pitt, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο.

Ωστόσο, η παραγωγή, ζήτησε από την Angelina και το σεναριογράφο, να μετριάσουν κάπως τις σκηνές βίας και σεξ, κάτι που μπορεί να βρήκε σύμφωνους τους προαναφερθέντες, αλλά μάλλον δε θα βρει τον Brad. Όπως μάλιστα λένε κάποιοι, η παραγωγή φοβάται μήπως τελικά ο star αρνηθεί να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς είναι γνωστό ότι πάντα προτιμούσε τους πιο απαιτητικούς ρόλους.

Καλά, εμείς ας περιμένουμε καλύτερα τις εξελίξεις γιατί μπορεί στο τέλος να τον καταφέρει...

 

 

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.