Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie - Brad Pitt: H παράξενη φήμη που δύσκολα θα πιστέψουμε!

Μα τσακώνονται οι Bradangelina;



 

Προς τα έξω δείχνουν να είναι το τέλειο ζευγάρι. Εμείς φυσικά ξέρουμε ότι δεν υπάρχει «τέλειο ζευγάρι», καθώς όλες οι σχέσεις έχουν και τις εντάσεις τους, και τις συγκρούσεις τους και τους τσακωμούς τους.

Οπότε όταν μάθαμε ότι ακόμα και οι Bradangelina καυγαδίζουν δεν εκπλαγήκαμε μέχρι που ακούσαμε τον (υποτιθέμενο) λόγο για τον οποίο συμβαίνει. Που λες σύμφωνα με πληροφορίες η βασική αιτία των προβλημάτων τους είναι η δουλειά, και συγκεκριμένα η κοινή τους δουλειά.

Γιατί φήμες λένε πως μπορεί τώρα ο Βrad να περπατάει χαμογελαστός δίπλα της στο κόκκινο χαλί όμως στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήθελε να παίξει μαζί της στη νέα της ταινία "By The Sea" και πως είπε τελικά το «ναι» μετά από μία τεράστια σειρά ομηρικών καυγάδων. 

Μάλιστα, επειδή το σενάριο αναφέρεται σε ένα ζευγάρι που παλεύει να σώσει τον γάμο του, πληροφορίες θέλουν την Angie να έχει πιέσει τον σύζυγο της αρνηθεί σε όλες τις συνεντεύξεις τους οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματική τους ζωή.

Ό,τι θέλει τον κάνει κοινώς και τέτοια. Για να είμαστε ειλικρινής μας ακούγεται αρκετά υπερβολικό. Από την άλλη περιμένουμε να δούμε αν ο Pitt θα παραμείνει σταθερός στην απόφαση του να μην πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία της γυναίκας του ή αν θα λυγίσει για ακόμη μία φορά.

Σε λίγες ημέρες η νέα ταινία των Brangelina βγαίνει στους κινηματογράφους, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι όλα ρόδινα στην πραγματική τους ζωή. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει για το θυμό της Jennifer Aniston σχετικά με την υπόθεση του «By The Sea» και οι τελευταίες εξελίξεις είναι ακόμη πιο... ζουμερές. Μήπως τελικά η Jennifer έχει δίκιο;

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.