Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Μπέζος: «Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν πρέπει να κάνουν παιδιά»

Τόνισε ότι άλλα έχει ορίσει η φύση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Την άποψή του ότι τα ομόφυλα ζευγάρια δεν θα πρέπει να αποκτούν παιδιά εξέφρασε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του στο Secret με αφορμή  την παράσταση «Αρχοντοχωριάτης», στην οποία πρωταγωνιστεί.

 «Είναι μια... καραμπινάτη μολιέρικη κωμωδία. Σκοπός είναι το γέλιο. Παράπλευρα, υπάρχει αυτή η τάση της παράστασης να δείξει ότι η γελοιοποίηση είναι κάτι που καραδοκεί κάθε στιγμή για ανθρώπους οι οποίοι ξεπερνούν το μέτρο. Αυτό είναι ο «Αρχοντοχωριάτης»: ένας περίγυρος, τον οποίο εκμεταλλεύεται ένας άνθρωπος για να τα κονομήσει. Και ένας άνθρωπος που γελοιοποιείται γιατί δεν ξέρει τι του γίνεται και έχει αποφασίσει να αλλάξει πρόσωπο χωρίς γα το αξίζει» τόνισε στο Secret.

-Πιστεύετε ότι χάσαμε το μέτρο;

«Ολοι λίγο-πολύ. Ο άνθρωπος έχει την τάση να χάνει το μέτρο. Αν το είχε θα ήμασταν καλύτεροι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο άνθρωπος από τη φύση ίου δεν είναι του μέτρου, είναι της υπερβολής. Τα θέλει όλα και τα θέλει και γρήγορα. Χάσαμε το μετρό σε μεγάλο βαθμό και θα το χάνουμε. Έτσι είναι οι άνθρωποι. Και, φυσικά, αυτό έχει πάντα ένα αντίτιμο, το οποίο τώρα»

-Θα ασχοληθείτε με την πολιτική;

«Οχι, δεν θέλω. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθούν όλοι με την πολιτική.»

-Με αφορμή το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστείτε, το «Μη με σκας», που αφορά τη σχέση ενός ομόφυλου ζευγαριού, πιστεύετε ότι πρέπει να παντρεύονται τα gay ζευγάρια;

«Ο γάμος είναι ένα θέμα πιο πολύ νομικό. Το σύμφωνο συμβίωσης έχει νομικό χαρακτήρα και πρέπει να έχει. Εφόσον δύο άνθρωποι αποφασίζουν να μοιραστούν τη ζωή τους για πολλά χρόνια, πρέπει αυτό να έχει και έναν νομικό χαρακτήρα. Το άλλο μου φαίνεται αστείο.»

-Κάποια ομόφυλα ζευγάρια επιθυμούν να κάνουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

«Δεν συμφωνώ, γιατί θεωρώ ότι η φύση ορίζει πως το παιδί έχει μια μητέρα και έναν πατέρα με τους οποίους είναι μαζί. Δεν το λέω συντηρητικά. Θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση δεν έχει νόημα, εκτός αν θέλει κάποιος να υιοθετήσει ένα παιδί που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτό το βρίσκω θεμιτό. Τα άλλα, όχι.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου