Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: «Πληγώθηκα από τον χωρισμό μου»

Παραδέχτηκε ότι έχει δώσει πολλά δικαιώματα αναφορικά με την προσωπική της ζωή


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Eλεύθερη κι ωραία είναι και πάλι πλέον η Κατερίνα Καινούργιου και δεν διστάζει να το παραδεχτεί. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια στο πάρτι του περιοδικού «Down Town», το οποίο επανακυκλοφορεί από σήμερα, μίλησε στους δημοσιογράφους που την συνάντησαν και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τονίζοντας ότι έχει πληγωθεί από αυτήν την εξέλιξη.

«Έχω δώσει πολλά δικαιώματα για την προσωπική μου ζωή στο παρελθόν. Δηλαδή όταν εγώ ανεβάζω μόνη μου φωτογραφίες με τον σύντροφο μου, όταν βγαίνω και δίνω συνεντεύξεις λέγοντας πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είμαι και ξαφνικά γίνεται ένας ντόρος και τελειώνει αυτό, τι να πω; Να τα βάλω με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται εφόσον έχω δώσει η ίδια δικαιώματα;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Λόγω TiVis στον Alpha.

Όταν δε, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, παραδέχτηκε: «Με έχει πληγώσει και έχει τελειώσει αλλά δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο γι΄αυτό, επειδή σέβομαι τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον οποίο έχω μοιραστεί σχεδόν τρία χρόνια από την ζωή μου».

Καταλήγοντας, η ίδια τόνισε: «Είμαι καλά. Δόξα τω θεώ. Είμαι πολύ απασχολημένη με την δουλειά μου...».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.