Skip to main content

CELEBS

Αποστόλης Τότσικας: "Ήταν τέλεια η εμπειρία του γάμου, μοναδική"!

Βιώνει την ευτυχία του και χαίρεται την κάθε στιγμή με την γυναίκα του!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε για πρώτη φορά όλα όσα αφορούν στο στήσιμο του γάμου του με την Ρούλα Ρέβη που έγινε στην Αμερική μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ρούλα κανόνισε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο από την Αθήνα. Το έκανε εδώ και αρκετό καιρό, πολύ χαλαρά, χωρίς άγχος. Είχε την ιδέα πως θα ήταν όμορφα να γίνει στο L.A., δεν ήξερε τελικά αν θα βγει, όμως όλα κούμπωσαν τέλεια» λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει χωρίς να θέλει να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες: «Θα σου πω τι γίνεται. Αν ήταν να κάνουμε ένα γάμο για τους δυο μας, ένα γάμο κρυφό, για να αρχίσω μετά να λέω παντού τα τι και πώς, κλάψε με, μανούλα, κλάψε με», λέει και προσθέτει: «Θέλαμε πολύ να το κάνουμε μέσα στο χρόνο και ήρθε έτσι η συγκυρία και τα καταφέραμε. Ήταν τέλεια η εμπειρία, μοναδική» . Για εκείνον, μάλιστα, ήταν το πρώτο ταξίδι στο Λος Άντζελες, μια πόλη που πάντα ονειρευόταν να επισκεφτεί. Και τι περίεργο! Λίγο πριν φύγουν για το ταξίδι του γάμου τους, τα media έγραφαν για «κρυφό γάμο» στην Ελλάδα. «Δεν νομίζω να είχαν καταλάβει κάτι, κανείς δεν είχε πάρει είδηση το παραμικρό. Απίστευτη σύμπτωση, όμως» λέει χαμογελώντας.

Ο μόνος άνθρωπος που ήξερε για τον γάμο τους ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Αν το λες στη Ζέτα, είναι σαν να μην το λες σε κανέναν. Είναι φοβερή». Η Ζέτα μάλιστα ήταν εκείνη που έκανε δώρο στη Ρούλα Ρέβη το όμορφο μακρύ φόρεμα που φορούσε στο γάμο ενώ μία ημέρα πριν το ταξίδι τους πήγε στο σπίτι τους και τους έδωσε μία βιντεοκάμερα. «Της έδωσε εντολή να τραβήξει στιγμές από όλο το ταξίδι και το γάμο!» δήλωσε στο περιοδικό ο κουμπάρος του ζευγαριού, Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό μου  –που πλέον δέχεται σπάνια κλήση από ελληνικούς αριθμούς– και ήταν η Ρούλα, η οποία μου ανακοίνωσε, μέσα σε μια μόλις πρόταση, πως μόλις είχαν έρθει με τον Αποστόλη στο L.A. και την επόμενη εβδομάδα παντρεύονταν και ήθελαν να τους παντρέ… Σε αυτό το σημείο το τηλέφωνό μου έμεινε από μπαταρία. Όπως καταλαβαίνεις, ήταν ένα σοκ. Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω ζήσει, γεμάτες συναισθήματα και δάκρυα χαράς στην τελετή. Τους εύχομαι να συνεχίσουν να ζουν τόσο δυνατά και με τόσο πάθος, όπως κάνουν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Τους αγαπώ πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα μου οικογένεια».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.