Skip to main content

CELEBS

Matthew McConaghey: Ένας σταρ με ευαισθησίες!

Δες τι έκανε και λιώσε μαζί μας...



Μπορεί οι σταρ του Hollywood να είναι διάσημοι, πλούσιοι και φυσικά να μην τους λείπει απολύτως τίποτα, τουλάχιστον σε υλικά αγαθά, αλλά είναι και μερικοί οι οποίοι απλά διαφέρουν και έχουν κάτι παραπάνω, το οποίο λέγεται ευαισθησία! Ναι κι όμως υπάρχουν και αυτοί, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί και ευνοημένοι από τη ζωή.

Όπως για παράδειγμα ο Matthew McConaughey, o οποίος πήρε τη γυναίκα του Camila Alves και τα τρία τους παιδιά, μιας και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο Meals on Wheels, στη γενέτειρά του το Texas!

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός, μοίρασε σε 400 οικογένειες αναξιοπαθούντων και ατόμων με κινητικά προβλήματα γεύματα με αφορμή τη Γιορτή των Ευχαριστιών, σκορπώντας ενθουσιασμό, ενώ δε σταμάτησε να φωτογραφίζεται με θαυμαστές που τον πλησίαζαν για μία selfie.

Kαι όλο αυτό το έκανε με χαρά και ενθουσιασμό, αναγγέλοντάς το και στο twitter, το οποίο πήρε κυριολεκτικά «φωτιά». Ε μετά από αυτό, πώς να μην τον αγαπήσεις ακόμα περισσότερο;

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.