Skip to main content

CELEBS

Βeyonce: Υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει ποια είναι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό...



 

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι, αν τυχόν ποτέ είχες την μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις κάποιον από τους μεγαλύτερους σταρς του πλανήτη και χρειαζόταν να τον γνωρίσεις, θα προσπαθούσες να δείξεις περισσότερο αδιάφορος και άνετος, από όσο στην πραγματικότητα θα ήσουν. Ανάλογη στάση, όπως φαίνεται, προσπάθησε να κρατήσει και η Holly Holm, όταν παραβρέθηκε σε κοινό πάρτι με την Beyonce και έτυχε να γνωριστούν προσωπικά.

Η διάσημη οικογένεια Carter, αλλά και εκείνη, έδωσαν το παρών σε ένα VIP πάρτι στο Las Vegas, και κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Τότε ο JayZ, που την γνώριζε, την πλησίασε και της σύστησε τη Bey. «Η σύζυγός μου», ανέφερε ο διάσημος ράπερ και τότε, η Holly, φάνηκε αρκετά απροετοίμαστη, απαντώντας: «Γεια! Το όνομά σου;».

Η 34χρονη boxer ανέφερε πως ήταν μια από τις πιο ατυχείς στιγμές, μιας και το έκανε αυθόρμητα και από συνήθεια. Αν σκεφτούμε λίγο και το άγχος της στιγμής, μάλλον κάποιος άλλος θα τα είχε... θαλασσώσει ακόμα περισσότερο. Πάντως, και για τη μεγάλη σταρ, θα ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο άβολες συναντήσεις της. Δε νομίζουμε να την ρωτούν συχνά το όνομά της!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ