Skip to main content

CELEBS

Φαίη Σκορδά: «Η ιδέα ενός κοριτσιού μου φαίνεται υπέροχη»

Αγαπάει πολύ τα παιδιά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Φαίη Σκορδά φωτογραφήθηκε για το χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού In Style και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για τον αν θέλουν με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνουν ακόμα ένα παιδάκι, με αφορμή τα σχόλια της Λίτσας Πατέρα τελευταία στο Πρω1νό πως η εποχή είναι ιδανική και αστρολογικά για να αποκτήσει το αγαπημένο ζευγάρι και μια κορούλα.

«Το έχω πει κι άλλες φορές πως ο λόγος που παντρεύτηκα είναι γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Ακόμα, όμως, είναι νωρίς για μια τέτοια σκέψη. Κάτσε να κοιμηθούμε πρώτα λίγο. Κοίτα, τόσο ο Γιάννης όσο και ο Δημήτρης ήρθαν στη ζωή μας πολύ συνειδητά. Και στα δύο παιδιά το θέλαμε και το προσπαθούσαμε για να γίνει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω πως δεν θέλω άλλο παιδί, το θεωρώ ύβρη. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν προσπαθούμε για τρίτο παιδί», δήλωσε στη Σόνια Καζόνι και το Instyle.

Όσο για το αν ήθελε να αποκτήσει μια κόρη επισήμανε: «Η ιδέα ενός κοριτσιού μου φαίνεται υπέροχη! Όταν ήμουν έγκυος στον Γιάννη, ήμουν μέσα μου σίγουρη ότι ήταν κορίτσι. Μου έλεγε ο Θάνος Παράσχος, ο γυναικολόγος μου, “Α, το βλέπω, είναι αγόρι” και του απαντούσα: “Αποκλείεται, κάνεις λάθος”. Κι αυτό γιατί ένα κορίτσι ήταν ό,τι πιο οικείο σε μένα. Τα κοριτσάκια τα καταλαβαίνω πιο εύκολα. Μπορώ να τα πείσω να φάνε τα φρούτα τους, να είναι ήσυχα. Γνωρίζω καλύτερα το γυναικείο κώδικα. Τα αγόρια, πάλι, με κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορώ να τα κουμαντάρω! Από τότε που έγινα μαμά δύο αγοριών, άρχισα και αντιλαμβάνομαι πώς λειτουργεί το αντρικό μυαλό. Είναι λίγο μπουνταλάδες!».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;