Skip to main content

CELEBS

Κερνάω απόψε εγώ!

Ο Justin Βieber μπαίνει σε μπαρ στο Λος Άντζελες και αγοράζει σφηνάκια για όλους...



Κάτι έχει πάρει το αυτί μας ότι τα έχει ξαναβρεί με την αγάπη της ζωής του, την γνωστή σε όλους μας Selena Gomez, οπότε ίσως γι αυτό να είναι τόσο χαρούμενος.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Justin Bieber που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λος Άντζελες μπήκε πριν δύο ημέρες σε ένα μπαράκι που συχνάζουν φοιτητές και κέρασε όλο το μαγαζί σφηνάκια. 

Όλα αυτά έγινε στο "901 Bar and Grill" στη Νότια Καλιφόρνια όπου εντελώς ξαφνικά όλοι οι θαμώνες είδαν να κυκλοφορούν ανάμεσα τους γεμάτα σφηνοπότηρα. Χωρίς να έχουν καταλάβει ακόμη τι είχε συμβεί σηκώθηκαν πάνω για να κάνουν πρόποση και τότε τον είδαν. Και όσο να πεις ο Bieber ξέρει σίγουρα από καλό...αλκοόλ. 

Δεν ξέρουμε μόνο αν αυτή τη φορά φορούσε το περίφημο μπλουζάκι με το logo των Nirvana που ξεσήκωσε εναντίον του ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία και που έκανε τον στυλίστα του να πει την θεϊκή ατάκα «Παιδιά, χαλαρώστε! Αν το είδε από κάπου ο Cobain είμαι σίγουρος ότι πολύ που χέστηκε...».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.