Skip to main content

CELEBS

Jennifer Garner: Κοιλίτσα είναι αυτό που βλέπουμε;

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στην ίδια και στον Ben Affleck



 

Aυτός ο χωρισμός έχει γίνει σήριαλ. Από τότε που μάθαμε πως ο Ben Affleck την έκανε την λαδιά του με τη νταντά των παιδιών του έχουν γίνει τόσα πολλά που ούτε και οι ίδιοι δεν θα τα θυμούνται μάλλον καλά - καλά. 

Αρχικά ο διάσημος ηθοποιός μετακόμισε από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια του και οι φήμες για διαζύγιο πήραν φωτιά. Από τότε άλλοτε τους βλέπουμε μαζί κι άλλοτε όχι, αν και ακούγεται πως οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν άψογες σχέσεις για χατίρι των παιδιών τους. 

Λίγο αργότερα ακούστηκε ότι οι δύο ηθοποιοί είναι ξανά μαζί και προσπαθούν να αφήσουν πίσω το παρελθόν βλέποντας έναν σύμβουλο γάμου. Μετά, εντελώς ξαφνικά, αρχίσαμε να βλέπουμε τόσο τον Ben όσο και την Jennifer με άλλα... πρόσωπα. Και τώρα γίνεται το ακόμη πιο απίστευτο: η Garner εμφανίζεται με στενό φόρεμα και από μέσα κάτι που εύκολα μπορεί να περάσει για κοιλίτσα στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης!

Συγκεκριμένα, η Jennifer εθεάθη την Κυριακή, να πηγαίνει στην εκκλησία με την κόρη της Seraphina και την πρώην πεθερά της Christine Boldt!

Όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις των δύο γυναικών παραμένουν άριστες, και γιατί όχι άλλωστε, μιας και η αδικημένη της υπόθεσης είναι η Garner, κάτι που η μητέρα του Ben φαίνεται να αντιλαμβάνεται.

Μα τι γίνεται επιτέλους εδώ πέρα; Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.

jennifer-garner-ben-affleck-mother-pregnant-baby-bump-006.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.