Skip to main content

CELEBS

Σμαράγδα Καρύδη: «Όσα γράφονται για την "Εθνική Ελλάδος" είναι μπούρδες»

Η οργισμένη απάντησή της για τη φημολογία ότι κόβεται η επιτυχημένη σειρά του ΜΕGA


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξή στο κυπριακό «Down Town» παραχώρησε η Σμαραγδα Καρύδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «Εθνική Ελλάδος» και τα δημοσιεύματα που ήθελαν να κόβεται η πετυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη από το MEGA.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Πότε θα δούμε στους δέκτες μας την «Εθνική Ελλάδος»;

Από τον Μάιο μάς είπαν ότι θα συνεχίσουμε τα γυρίσματά μας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων όμως, αν όλα πάνε καλά και δε γίνει ακόμα ένα πατατράκ στη χώρα μας, όπως έγινε το καλοκαίρι με τα capital controls. Αυτός ήταν ο λόγος που πάγωσε η σειρά. Λόγω των πολιτικών εξελίξεων σταματήσαμε.

Τι ακριβώς είχε συμβεί τότε;

Κοίτα, τη βδομάδα του δημοψηφίσματος επιβλήθηκαν τα capital controls και δεν μπορούσαμε θα κάνουμε γύρισμα. Είχαμε γυρίσματα στο εξωτερικό, έπρεπε να πληρωθούν ξένες αθλήτριες… Έπρεπε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση κι όταν αυτό έγινε από τέλη Σεπτέμβρη, εμείς είχαμε ήδη κανονίσει να κάνουμε θέατρο. Δεν ήμασταν σε θέση να συνεχίσουμε, από άποψη πρακτικών προβλημάτων.

Σε ρώτησα επειδή στην αρχή γράφτηκε ότι η σειρά κόπηκε. Όλα αυτά τα δημοσιεύματα σε αποσυντονίζουν;

Όχι, δεν με επηρεάζουν καθόλου. Καταρχήν, όλα αυτά είναι ανυπόγραφα και αναπαράγονται μπούρδες που δεν έχουν διασταυρωθεί και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα στην Ελλάδα, ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα και, το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον κόσμο, είναι το τι γράφεται στα sites. Θέλω να πω ότι μόνοι μας τα κάνουμε έτσι, μόνοι μας πέφτουμε σε αυτή τη βλακεία. Γι’ αυτό κι εγώ δεν διαβάζω τίποτα κι ό,τι μάθω, το μαθαίνω από σπόντα. Ό,τι μου πουν οι άλλοι δηλαδή… Δεν έχω καμία έγνοια για το τι θα γραφτεί. Μόνοι τους τα γράφουν, μετά από μία βδομάδα ξεχνιέται. Το κάνουν μόνο και μόνο για να γεμίζουν σελίδες. Δεν συμμετέχω ποτέ σε όλο αυτό.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.