Skip to main content

CELEBS

Το σοβαρό ατύχημα του μικρού γιου του Χρήστου Μενιδιάτη που λαχτάρισε τον τραγουδιστή

Φοβήθηκε αρκετά για τη ζωή του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ένα ατύχημα του μικρού του γιου που πήγε την ψυχή του στην Κούλουρη και ακόμη... παραπέρα εξομολογήθηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!.

«Αυτό που είχε συµβεί µια φορά και µας ανησύχησε ήταν όταν πνίγηκε µε το φαγητό και δεν µπορούσε να πάρει ανάσα. Αλλά, ευτυχώς, επενέβη η Νάνσυ και του πίεσε το διάφραγµα για να πεταχτεί η µπουκιά που του είχε καθίσει στον λαιµό. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, έχασα λίγο το χρώµα µου, αλλά είµαστε και οι δύο αρκετά ψύχραιµοι σε ό,τι αφορά τα παιδιά. ∆εν είµαστε από τους γονείς που µεγαλώνουν τα παιδιά τους µε "µη". Τα παιδιά και θα χτυπήσουν και θα αρρωστήσουν. Αυτά είναι µέσα στο πρόγραµµα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Εν συνεχεία επεσήμανε: «Πιστεύω ότι όλοι όσοι έχουν γίνει γονείς ακολουθούν στον τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους αυτά που έµαθαν από τους δικούς τους. Κι εγώ ήµουν πολύ τυχερός, γιατί είχα έναν πατέρα που ήταν πρότυπο γονιού, συζύγου και οικογενειάρχη. Ο τρόπος που συµπεριφερόταν στη γυναίκα του και τα παιδιά του ήταν άψογος. Ως µπαµπάς, έχω πρότυπο τον πατέρα µου και προσπαθώ να το εξελίξω, γιατί τώρα πια και τα παιδιά έχουν άλλες ανάγκες κι άλλες δυνατότητες».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός