Skip to main content

CELEBS

Justin Bieber αναζητά άγνωστο κορίτσι, στοπ!

Ποια είναι η δεσποινίς;



 

Πανικός στο instagram κατάφερε να δημιουργήσει για ακόμη μία φορά ο Justin Bieber, όχι όμως για τον εαυτό του αλλά για ένα άγνωστο κορίτσι με το οποίο έπεσε ξερός με το που το είδε. 

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε την φωτογραφία της κοπέλας και το μόνο που χρειαστεί να κάνει ήταν να γράψει από κάτω "Omg who is this!!", για να αρχίσει το...ανθρωποκυνηγητό.

Εκατομμύρια followers του Bieber άρχισαν να αναζητούν αμέσως το κορίτσι που μοιάζει πολύ με το μοντέλο Irina Shayk, αναπαράγοντας την φωτογραφία προκειμένου να βρεθεί η μυστηριώδης μελαχρινή. Και βρέθηκε!

Από εκείνη την ώρα και μετά εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα γέμισαν το instagram του Βieber, κάποιες beliebers έδιναν πληροφορίες, κάποιες άλλες προσπαθούσαν να πείσουν πως το πρόσωπο που αναζητούσε ο τραγουδιστής ήταν φίλη τους και εκείνες με το περισσότερο θράσος, ισχυρίζονταν πως ήταν οι ίδιες στη φωτογραφία.    Όπως αναμενόταν, όταν αναθέτεις τέτοια αποστολή σε 47 εκατομμύρια ανθρώπους, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ. Μετά από λίγο άρχισαν να εμφανίζονται και άλλες φωτογραφίες του κοριτσιού και μέχρι το απόγευμα, το μυστήριο είχε λυθεί.   

Όπως όλα δείχνουν το κορίτσι ονομάζεται Cindy Kimberly και έχει λογαριασμό στο instagram. Mετά την αποκάλυψη, οι followers της αυξάνουν συνεχώς και οι φωτογραφίες της έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν.   Όπως ήταν λογικό, όλη αυτή η φασαρία έφτασε και στην κοπέλα της φωτογραφίας, η οποία σχολίασε πως δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει. Επιπλέον έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει Twitter και πως διατηρεί μόνο λογαριασμό στο instagram και μια σελίδα στο tumblr. 

Από την άλλη ο Justin έχει από εκείνη την ώρα εξαφανιστεί και δεν έχει σχολιάσει κάτι νεότερο. 

921715_wolfie3.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.