Skip to main content

CELEBS

Scarlett Johansson: Με ποιον (πάρα) πολύ διάσημο συνάδελφο της λένε πως έχει παράνομο δεσμό;

Τα δημοσιεύματα κάνουν το γύρο του κόσμου.



Xαμός και σκάνδαλα στο Hollywood. Εντάξει, η αλήθεια είναι πως δεν μας λείπουν ούτε οι νέες σχέσεις, ούτε οι χωρισμού ούτε τα...ερωτικά μπερδέματα αλλά αν αυτό που μάθαμε σήμερα ισχύει τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της showbiz εδώ και πολύ καιρό. 

Και για να μην σε κρατάμε άλλο σε αγωνία να σου πούμε πως, σύμφωνα με φήμες, ο Matthew McConaughey και η Scarlett Johansson τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει ιδιαιτέρως κοντά, με αποτέλεσμα η Camilla Alves, να είναι έξαλλη και φυσικά να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Οι δύο stars, εκτός του ότι είναι φίλοι, συνεργάζονται και στη νέα animation ταινία, με τίτλο «Sing».

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η συνεργασία τους, τους έχει φέρει αρκετά κοντά, με αποτέλεσμα να περνούν πολλές ώρες μαζί, κάτι που φαίνεται αρκετά ύποπτο στη σύζυγο του Matthew η οποία τους την έχει στημένη. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι οι δύο ηθοποιοί είναι τόσο ερωτευμένοι και αφοσιωμένοι στους συζύγους τους, που είναι κάτι περισσότερο από απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο χρόνος θα δείξει.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.