Skip to main content

CELEBS

H Αdele σαρώνει τα βραβεία του BBC

Αλλά δεν πάει να τα πάρει...



 

Μεγάλη νικήτρια των φετινών BBC Awards ανακηρύχθηκε εχθές το βράδυ η Adele, αφού επικράτησε σε δύο από τις βασικές κατηγορίες της απονομής. 

Η τραγουδίστρια μπορεί αυτές τις ημέρες να ζει στη σκιά των κατηγοριών που την θέλουν να έχει «κλέψει» στο τραγούδι της «A Million Years Ago» ένα παλαιότερο τούρκικο κομμάτι, αλλά σάρωσε στον γνωστό βρετανικό διαγωνισμό κερδίζοντας τον τον τίτλο της Βρετανού Καλλιτέχνη της Χρονιά και της Καλύτερης Ζωντανής Εμφάνισης της Χρονιάς 

Aνάμεσα στους υπόλοιπους νικητές η Taylor Swift που κέρδισε το βραβεία του Διεθνή Καλλιτέχνη της Χρονιάς και ο Hozier, ο οποίο κέρδισε το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς.

Όλα αυτά έγιναν στην Genting Arena toy Βirmingham, ενώ στη σκηνή ανέβηκαν για να τραγουδήσουν ζωντανά οι Ellie Goulding, οι Stereophonics και οι One Direction, οι οποίο αντικατέστησαν τους Mumford and Sons που ακύρωσαν την εμφάνιση τους την τελευταία στιγμή.

Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, Chris Evans, είπε πως τα βραβεία του BBC «βρίσκεται στο κέντρο του μουσικού σύμπαντος», μόνο που εμείς δεν καταλάβαμε κάτι τέτοιο αφού από τους νικητές της απονομής μόνο ο Hozier πέρασε για να πάρει το βραβείο του.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ