Skip to main content

CELEBS

Έλενα Ράπτη: Επιβεβαίωσε ότι σκέφτεται τον γάμο

Τι είπε για τις φήμες χωρισμού με το Λούκα Γιώρκα;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Έλενα Ράπτη σε μία εκ βαθεων συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» αναφέρθηκε σε άγνωστες λεπτομέρειες του έρωτά της με τον Λούκα Γιώρκα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο του γάμου.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες για χωρισμό σας από τον Λούκα Γιώρκα. «Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν γενικώς δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω λόγο να σχολιάζω ότι γράφεται και λέγεται. Ασχολούμαι με την ιδιωτική μου ζωή όπως κάθε άνθρωπος και αισθάνομαι μια παραβίαση αυτής της ιδιωτικότητας όταν τα προσωπικά μου θέματα αποτελούν αντικείμενο δημόσιας συζήτησης».

Ίσχυαν τελικά οι φήμες χωρισμού; «Ό,τι συμβαίνει ανάμεσά μας το κρατάμε για εμάς».

Μέσα σε μία μακροχρόνια σχέση, όπως η δική σας, δεν υπάρχουν τσακωμοί, εντάσεις, στιγμές αμηχανίας; «Σε όλες τις μακροχρόνιες σχέσεις, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Υπάρχουν διαφορετικές οπτικές και διαφορετικοί άνθρωποι. Είναι κάτι φυσιολογικό».

Πώς το αντιμετωπίζετε; «Όπως όλος ο κόσμος. Με ψυχραιμία και προσπάθεια για το καλύτερο».

Ο Τύπος έχει ασχοληθεί πολλές φορές με την προσωπική ζωή σας. Εσείς, βέβαια τα τελευταία χρόνια αποφεύγετε να απαντάτε και να παίρνετε θέση. Ποιο θέμα από όλα αυτά που έχουν γραφτεί σας στεναχώρησε περισσότερο; «Γενικά δεν μου είναι ευχάριστο να βλέπω την προσωπική μου ζωή «κρεμασμένη» στα περίπτερα. Ζω με διακριτικότητα και με ενοχλεί να κινείται γύρω από το όνομά μου μια δημοσιότητα που έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Είναι κρίμα τη στιγμή που καθημερινά φεύγουν από τα γραφεία μου δελτία Τύπου γεμάτα δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν τους πολίτες, να έχουν προτεραιότητα οι ειδήσεις γύρω από την προσωπική μου ζωή».

Όλες οι Ελληνίδες μαμάδες πιέζουν τις κόρες τους να τις δουν νυφούλες. Εσείς πώς ξεφεύγετε από αυτές τις γονικές επιθυμίες; «Δεν ξεφεύγεις εύκολα από αυτό. Είναι το όνειρο των γονιών. Και είναι ένα ωραίο όνειρο. Και σε ό,τι με αφορά δεν θέλω και να ξεφύγω».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ