Skip to main content

CELEBS

Στη Lana Del Rey δεν αρέσουν τα κακά αγόρια!

Ξέχνα αυτά που ήξερες



 

H Lana Del Rey καταρρίπτει τον μύθο της. Εκείνο το μονίμως μελαγχολικό κορίτσι, με τη βαθιά φωνή, που τραγουδάει σχεδόν σε κάθε τραγούδι που έχει γράψει για έναν «κακό αγόρι» που της ράγισε την καρδιά, δεν υπάρχει πάρα μόνο στη σκηνή. 

Γιατί η διάσημη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πόσο σχετικά είναι τα όσα ακούμε στα τραγούδια της με την πραγματική της ζωή.

Σύμφωνα με τη Lana, η μουσική της είναι, λοιπόν ,ένας συνδυασμός της πραγματικής ζωής με την φαντασία της. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με τους στίχους εκείνων των κομματιών της, οι οποίοι αναφέρονται στο αγαπημένο είδος των γυναικών, «τα κακά αγόρια», η Del Rey δήλωσε ότι ποτέ δεν της άρεσαν και ότι ποτέ δεν επιδίωκε να κάνει σχέση με ζόρικα παιδιά.

Παρόλα αυτά επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, η Lana την ίδια στιγμή παραδέχθηκε ότι δεν θα ενδιαφερόταν ποτέ για κάποιον που δεν ζει έντονα ή που δεν μπορεί να δεχθεί και να συνυπάρξει με την «διαφορετικότητα». Και συμπληρώνει πως στους δίσκους της «Η αληθινή ζωή μπλέκεται με την τέχνη και την φαντασία και έτσι έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Μου πήρε πολύ καιρό για να ανακαλύψω ότι έχω στην πραγματικότητα πολλές ομοιότητες με το κορίτσι σε αυτά τα τραγούδια, κυρίως γιατί κι εγώ έχω μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα για το ποια είμαι και από που έρχομαι αλλά καμία απολύτως για το που πηγαίνω».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο