Skip to main content

CELEBS

Rita Ora εναντίον Jay Z

H τραγουδίστρια κάνει μήνυση στη δισκογραφική εταιρία Roc Nation με μία μικρή...καθυστέρηση



 

Η Rita Ora είναι σήμερα 25 χρονών. Μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε να είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες σταρ στον κόσμο, να αλλάζει το στιλ της κάθε μήνα κι ό,τι κάνει να γίνει trend μέσα σε λίγες ώρες και να υπογράφει συλλογές ρούχων που ξεπουλάνε στο ίντερνετ όμως κάποτε ξεκίνησε κι αυτή την καριέρα της σαν ένα μικρό, ταπεινό και άμαθο κορίτσι.

Η Ora υπέγραψε πριν από 6 χρόνια, όταν δηλαδή ήταν 18 χρονών, για πρώτη φορά δισκογραφικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία του Jay Z, Roc Nation.

Και σήμερα, τόσο καιρό μετά, αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της υποστηρίζοντας στην αγωγή της ότι η εταιρία σταμάτησε να την στηρίζει σταδιακά με αποτέλεσμα να φτάσει με το πέρασμα του χρόνου στο σημείο να μην έχει σχέση με απολύτως κανέναν μέσα στην εταιρία. 

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια όλα τα στελέχη που την υποστήριζαν με τον καιρό είτε μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις, είτε αποχώρησαν εντελώς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει κανέναν για να συνεννοηθεί για τις υποθέσεις της.

Επιπλέον, στη μήνυση που κατέθεσε η Ora αποκαλεί την Roc Nation «μία εταιρία που ενδιαφέρεται μόνο για τους πολύ μεγάλους σούπερ σταρ», και την κατηγορεί πως ευθύνεται για το γεγονός ότι η καριέρα της δεν έχει πάει ακόμα τόσο καλά όσο θεωρεί η ίδια ότι θα μπορούσε να έχει πάει.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός