Skip to main content

CELEBS

Macaulay Culkin: Θυμάται τα Χριστούγεννα του Home Alone...

...και μας κάνει να γελάσουμε!



 

Καμία χριστουγεννιάτικη ταινία δεν αγαπήθηκε τόσο όσο το θρυλικό «Home Alone» με το πανέμορφο και πάρα πολύ γλυκό Kevin McCallister (κατά κόσμον Macaulay Culkin) να...ξεμένει από λάθος μόνος του στο σπίτι, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια του ταξιδεύει με προορισμό το Παρίσι. 

Από τότε πέρασαν χρόνια πολλά, ο Macaulay Culkin έπαψε να είναι εκείνο το γλυκό και χαριτωμένο αγοράκι που γνωρίσαμε μέσα από τη μεγάλη οθόνη, ήρθαν καιρό παρακμής και καταχρήσεων όμως τον τελευταίο καιρό ο γνωστός ηθοποιός έχει επέστρεψε ανανεωμένος. 

Ο Culkin, λοιπόν, παίζει ξανά το ρόλο του Kevin για τις ανάγκες της νέας διαδικτυακής σειράς του DRYVRS.  Εκεί τον βλέπουμε μέσα σε ένα ταξί να αποκαλύπτει πως όλα αυτά που συνέβησαν στις ταινίες που οι γονείς του τον «ξεχνούσαν» σπίτι τον τραυμάτισαν συναισθηματικά. 

«Ήμουν απλά ένα παιδί. Εννοώ, ακόμα έχω εφιάλτες από εκείνον τον καραφλό παράξενο τύπο που με κυνηγούσε και μιλούσε σαν τον Yosemite Sam», λέει στον οδηγό του ταξί.

{videobox}yh7-wAy_8ss{/videobox}

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.