Skip to main content

CELEBS

Mila Kunis - Ashton Kutcher: Είδαμε την κορούλα τους και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Δες πόσο όμορφη είναι...



Η οικογένεια της Mila Kunis και του Ashton Kutcher είναι από τις πιο αγαπημένες και δεμένες στο Hollywood. Οι δύο διάσημοι ηθοποιός έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα σπιτικό όπου η προσωπική ζωή μένει καλά κρυμμένη από τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό τους έχει βγει μέχρι τώρα σε πολύ μεγάλο καλό.

Από τότε μάλιστα που απέκτησαν και την ενός έτος κορούλα τους, τη μικρή Wyatt, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Κι αυτά τα Χριστούγεννα σκοπεύουν να τα χαρούν όπως τους αξίζουν.

Η οικογένεια λοιπόν που ζει και κινείται στο Λος Άντζελες έκανε σύσσωμη μία βόλτα εχθές το μεσημέρι απολαμβάνοντας τον καλό καιρό. 

Η κόρη της Mila Kunis και του Ashton Kutcher είναι ενός έτους και μπορούμε να πούμε με απόλυτη ειλικρίνεια πως είναι μία κούκλα. Με τέτοιους γονείς άλλωστε πώς γινόταν να μην «βγει» γλυκύτατη;

Στην παρέα τους ήταν και ο μπαμπάς της Mila Kunis, ενώ όπως ήταν φυσικό η Wyatt «έκλεψε» την παράσταση με τα τέλεια ρουχαλάκια της.

Ashton-Kutcher-Mila-Kunis-et-leur-fille-Wyatt-a-Los-Angeles-le-12-decembre-2015_1_f40fe.jpg

Ashton-Kutcher-Mila-Kunis-et-leur-fille-Wyatt-a-Los-Angeles-le-12-decembre-2015_9b78c.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.