Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie: Μα είναι αλήθεια ότι θέλει ξαφνικά να χωρίσει τον Brad Pitt;

Διάβασε την παράξενη αιτία...



 

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν παραδεχθεί ότι και αυτοί, όπως όλα τα ζευγάρια, έχουν κατά καιρούς τις κόντρες και τις διαφωνίες τους. Γενικά όμως έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι παραμένουν ένα από τα πιο δεμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με τον Brad να είναι πάντα εκεί για την Angelina τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Γι αυτό λοιπόν δυσκολευόμαστε πολύ να πιστέψουμε την είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου από εχθές, σύμφωνα με την οποία η πανέμορφη ηθοποιός ετοιμάζεται να δώσει στον σύζυγο της τα παπούτσια στο χέρι.

Ο λόγος: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Pitt ζηλεύει τόσο πολύ που πλέον έχει γίνει αφόρητα κουραστικός. Όπως διαβάζουμε, ο ηθοποιός ακολουθεί κατά πόδας τη σύζυγό του στα διάφορα ταξίδια της, από φόβο μήπως τον απατήσει, κάτι που βέβαια έχει κάνει τη Jolie έξαλλη.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Brad τα κάνει επίτηδες όλα αυτά, προκειμένου να καλύψει τις δικές του απιστίες, ενώ η Angie έχει ήδη φύγει από το σπίτι μαζί με τα 6 τους παιδιά, κάτι που κάνει το διαζύγιο ακόμα πιο πιθανό.

 

Προτεινόμενα