Skip to main content

CELEBS

Βάσω Λασκαράκη: Γιατί δεν πρόκειται να παντρευτεί;

Θέλει να κάνει τώρα δεύτερο παιδί;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Συνέντευξη στο TV Έθνος παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το αν σκοπεύει να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη καθώς και αν θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο με άντρα της.

«Είναι ακόμη πολύ νωρίς, η Εύα είναι μικρή. Ιδανικά, επειδή είμαι μοναχοπαίδι, δεν θα ήθελα η Εύα να μεγαλώσει μόνη της. Εμένα δεν μου άρεσε. Εχω μεγάλο απωθημένο. Ήθελα να έχω παρέα. Ζηλεύω τους ανθρώπους που έχουν αδέλφια και γνωρίζουν αυτό το δέσιμο, αυτήν τη σχέση. Ιδανικά, λοιπόν, θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί. Όμως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δεν το σκέφτομαι κι αν είναι να έρθει, θα έρθει» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στην ερώτηση για το αν θα ήθελε θρησκευτικό γάμο, επισήμανε: «Όχι. Πιστεύω ότι το κομμάτι γάμος έχει κλείσει. Όταν παρακολουθώ τους γάμους των φίλων μου αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει άγχος και ταλαιπωρία. Επίσης έχει πολλά έξοδα. Ποιος ο λόγος να μπω σε αυτήν τη διαδικασία;».

 

Τα όνειρά της για το μέλλον ποια είναι; «Να είμαι υγιής και να είναι καλά το παιδί μου.»

 

Πώς φαντάζεται τη ζωή της σε δέκα χρόνια; «46 χρονών. Δεν θέλω να κάνω μακρινές σκέψεις. Με αγχώνει το να σκέφτομαι τόσο μακριά.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός