Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lawrence: Κάνει αποκαλύψεις!

Η διάσημη ηθοποιός λέει πράγματα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ...



 

Στην εκπομπή Watch What Happens Live βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες η Jennifer Lawrence και προκάλεσε πραγματικά πανικό. 

Η διάσημη ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις αναστατώνοντας το διαδίκτυο και εκτινάσσοντας στα ύψη την τηλεθέαση με τα όσα είπε on air. 

Mεταξύ άλλων λοιπόν, ο παρουσιαστής Andy Cohen της έκανε την ερώτηση που αρκετοί θα ήθελαν να κάνουν, παρά το γεγονός ότι όλοι μας γνωρίζαμε από πριν την απάντηση: «Έχεις φιλήσει ποτέ το Liam Hemsworth εκτός γυρισμάτων;». «Προφανώς! Έχουμε μεγαλώσει μαζί με το Liam αλλά hellooooo, είναι απίστευτα σέξι». Το κοινό φυσικά ξέσπασε σε χειροκροτήματα, μιας και είναι κοινό μυστικό ότι όλοι θέλουν να δουν ζευγάρι κάποια στιγμή τα δύο αυτά παιδιά-κάτι που αν μας ρωτάτε σύντομα θα γίνει-.

Εκτός βέβαια από το φιλί με τον καυτό συμπρωταγωνιστή της υπήρξε και η εξομολόγηση ότι έχει καπνίσει μαριχουάνα πριν τα Oscar αν και δε διευκρίνισε σε ποια από όλες τις απονομές...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.