Skip to main content

CELEBS

Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου: Η απάντησή τους στις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους

Χωρίζουν όπως γράφετε;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μία κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησαν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου μέσω της οποίας διέψευσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη σχέση τους να περνάει κρίση.

Τον τελευταίο καιρό κάποια δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν. Πώς αντέδρασαν όταν τα διάβασαν;

Σάββας: «Δε θέλω να ασχολούμαι με το τι μπορεί να γράψει ο καθένας. Είναι όλοι ελεύθεροι να γράφουν ό,τι θέλουν. Εμένα αυτά τα δημοσιεύματα με αφήνουν αδιάφορο. Αν είμαι καλά με την Αγγελική, γιατί να ασχοληθώ; Υπάρχουν βέβαια και κάποια όρια, και σε αυτή την περίπτωση είναι τα παιδιά. Αν τα σέβονται, δεν έχω πρόβλημα με ό,τι γράφεται.»

Περάσανε ποτέ κρίση στη σχέση τους;

Αγγελική: «Όχι τίποτα από όλα αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εντάξει, όπως όλα τα ζευγάρια, έχουμε και εμείς τις δύσκολες στιγμές, αλλά, δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά και νιώθω πως οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί έχουμε τη διάθεση να το αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ πολύ σημαντικό σε μια σχέση να θαυμάζεις τον άνθρωπο σου, να τον στηρίζεις και να χαίρεσαι όταν πηγαίνει καλά και προχωράει. Και αυτό το έχουμε και οι δύο.»

Φανταζόταν ο Σάββας, όταν είχαν πρωτογνωριστεί με την Αγγελική, ότι τελικά θα ήταν η γυναίκα της ζωής του, αυτή με την οποία θα έκανε οικογένεια και παιδιά;

«Αυτό που ξέρω είναι πως όταν γνώρισα την Αγγελική ένιωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Όσο περισσότερο τη γνώριζα, τόσο έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί της. Η Αγγείκή με συμπληρώνει. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Θεωρώ πολύ σημαντικό επίσης το ότι από την πρώτη μέρα έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπάμπη. Είναι λογικό να έχει ανάγκη από ορισμένα πράγματα που δεν τα είχε μεγαλώνοντας και προσπαθώ, όσο μπορώ, να του τα προσφέρω.»

Τι θαυμάζει στον Σαββα η Αγγελική;

«Την αντοχή και την υπομονή του. Ομολογώ ότι μέχρι που γνώρισα τον Σάββα, δεν είχα σε ιδιαίτερη υπόληψη το επάγγελμα του αθλητή. Ζώντας όμως μαζί του, είδα πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις τη βάση σου και να είσαι τη μια χρονιά σε μια χώρα και την επόμενη σε άλλη.»

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός