Skip to main content

CELEBS

Ιλένια Ουίλιαμς: Mίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Έσταξε μέλι το στόμα της για τον αγαπημένο της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είναι απλά ζευγάρι στην ζωή, καθώς είναι και συνεργάτες, δεδομένου ότι είναι και οι δύο μέλη της ομάδας του Spata Live.

Η γλυκιά Ιλένια σε συνέντευξή της στη Reall μίλησε και για τον αγαπημένο τους τονίζοντας: «Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Δεν μιλάω γενικώς για τον εαυτό μου, πόσο μάλλον για την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκανα επειδή ήθελα να κρύψω κάτι. Το έκανα απλώς γιατί δεν ένιωθα άνετα. Και ακόμη δεν νιώθω. Άλλωστε, υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει κανείς εκτός από εμάς τους δύο και τους πολύ δικούς μας ανθρώπους. Θέλω να κρατήσω τις προσωπικές μου στιγμές για εμένα. Θεωρώ πως δεν υπάρχει "πρέπει" σε αυτά. Όταν ένα ζευγάρι νιώσει ασφάλεια, τότε μπορεί να μιλήσει για τη σχέση. Ετσι δεν γίνεται άλλωστε στις σχέσεις Πρώτα περνάει ένα χρονικό διάστημα και έπειτα ανακοινώνεται».

Η συνύπαρξη τους στην εκπομπή, λειτουργεί θετικά; «Πρώτα απ' όλα προστατεύω εγώ τον εαυτό μου. Γενικώς δεν ζητάω συμβουλές. Όταν όμως το κάνω, είναι πρόθυμος να με βοηθήσει. Δίπλα του νιώθω ασφαλής», λέει η Ιλένια Ουίλιαμς, συμπληρώνοντας πωςακόμη και πριν γνωρίσει τον Δημήτρη ήταν μεγάλη fan και ακροάτριά του στο ραδιόφωνο και μάλιστα είχε ήδη σχηματίσει άποψη για το άτομο του: «Ως ακροάτριά του στο ραδιόφωνο, είχα την άποψη πώς είναι ένας άνθρωπος ευφυής και με πολύ χιούμορ» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.