Skip to main content

CELEBS

Τι δουλειές έκανε ο Μέμος Μπεγνής πριν γίνει ηθοποιός;

Δεν φανταζόταν ότι τελικά θα κάνει αυτο που αγαπάει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Μέμος Μπεγνής πριν καταπιαστεί με την υποκριτική που εν τέλει τον κέρδισε είχε κάνει κι άλλες δουλειές, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» ποιες ήταν αυτές.

«Ξεκίνησα ως υπαξιωματικός του ναυτικού, μισθωτός για 3 χρόνια, μετά δούλεψα σε μπαρ για να δω τι θα κάνω στη ζωή μου με τις σπουδές μου και έπειτα ξεκίνησα να δουλεύω στο θέατρο. Ευτυχώς, τα πράγματα ήρθαν πολύ καλύτερα από ό,τι είχα φανταστεί. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κάνω αυτό που αγαπάω.

Έκλεισα τα 41 μου και είδα ότι η δεκαετία 30 - 40 πέρασε σαν να ανοιγόκλεισα τα μάτια μου μία φορά, πάρα πολύ γρήγορα. Δούλευα πολύ και συνέχεια, έτσι πέρασαν 10 χρόνια χωρίς να το καταλάβω. Ήταν πολύ ευτυχισμένα, αλλά και πολύ κουραστικά. Όλα αυτά τα χρόνια το επάγγελμα μου είναι η ζωή μου, αλλά ζωή έχω τελικά; Τώρα το κατάλαβα αυτό. Μετά από πάρα πολλά χρόνια κάθομαι...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.