Skip to main content

CELEBS

Τα μαρτυρικά Χριστούγεννα της Κατερίνας Ζαρίφη: Kινδύνεψε να τη συλλάβουν

Μια χαμένη βαλίτσα τους έβαλε σε απίστευτους μπελάδες


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

H Κατερίνα Ζαρίφη σε συνέντευξή της θυμήθηκε τα πιο βασανιστικά Χριστούγεννα της ζωής της, τα οποία όπως επισήμανε ήταν αυτά που πέρασε με τον Παύλο Σταματόπουλο πριν από μερικά χρόνια στη Ρώμη, που λίγο έλειψε να τους συλλάβουν.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια το πρωινό του Σαββάτου που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, όλα ξεκίνησαν από μία χαμένη βαλίτσα στο αεροδρόμιο της Ρώμης.

«Ήμουν με τον αρχισυντάκτη σας Παύλο Σταματόπουλο στην Ρώμη. Τα πιο βασανιστικά Χριστούγεννα της ζωής μου. Είμαστε στο Fiumicino το αεροδρόμιο με 12.000 κυανόκρανους, αποκλεισμένοι. Ένα ξημέρωμα ολόκληρο να κόβουμε βόλτες στο Fiumicino με 44.000 βαλίτσες. Ο δε Σταματόπουλος, χάνουμε τη βαλίτσα της αδελφής μου και μου λέει: «Πάμε να μπούμε στον αεροδιάδρομο μπας και βρούμε τη βαλίτσα». Έρχονται οι καραμπινιέροι και μας βουτάνε και παραλίγο να μπούμε μέσα στα κελιά να κάναμε το Express του Μεσονυκτίου στη Ρώμη!», αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.