Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει τη δίαιτα που θα σας βοηθήσει να μην πάρετε κιλά στις γιορτές

Αυτό το συνδυάζει με εντατική άσκηση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

To προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί η Κατερίνα Καινούργιου,το οποίο αν ακολουθήσετε δεν θα πάρετε κιλά τις γιορτές αποκαλύπτει το περιοδικό  Υοu.

1. «Κάνω μία detox δίαιτα η οποία αποτελείται από πολλά και μικρά γεύματα μέσα στη μέρα προκειμένου να μη νιώθω ότι πεινάω και ότι στερούμαι το φαγητό. Αυτή είναι και η μαγική συνταγή για επίπεδη κοιλιά σε συνδυασμό με τη γυμναστική».

2. «Πιες ένα ποτήρι νερό μόλις ξυπνήσεις και για πρωινό φτιάξε ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ή έναν ανάμεικτο φρέσκο χυμό από εποχικά φρούτα (μήλο, αχλάδι, μπανάνα, ακτινίδιο, πορτοκάλια, φράουλες κ.λπ.) – Για πιο πλούσια υφή και για να μας «κρατήσει» περισσότερο, προσθέτουμε ένα γιαούρτι και 1 μεγάλη κουταλιά μέλι και ανακατεύουμε στο μπλέντερ. Με αυτό το smoothie θα χορτάσετε και δεν θα πεινάσετε μέχρι το μεσημέρι!».

3. «Πιες 1-2 ποτήρια νερό πριν ξεκινήσεις να τρως. Το μεσημέρι βράσε εποχικά λαχανικά (χόρτα, κουνουπίδι, μπρόκολο), συνοδεύοντάς τα με μία μικρή πατάτα. Πρόσθεσε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και λεμόνι».

4. «Αν πεινάσεις το απόγευμα, ανακάτεψε στο μπλέντερ 1 κ.σ. σπανάκι, 1 μικρό αγγούρι, λίγο σέλινο, μαϊντανό και δυόσμο, τριμμένο καρότο, 1 ψιλοκομμένο μήλο και το χυμό από 1 πορτοκάλι και από 1/2 λεμόνι. Χτύπησέ τα καλά, βάλε λίγο πάγο και απόλαυσέ το!».

5. «Μην τρως ποτέ μετά τις 08:30. Για βραδινό χτύπησε στο μπλέντερ 1 φλιτζ. τσαγ. Σμέουρα, 2 κ.σ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα, 1 φλιτζ. τσαγ. γάλα, 2 κ.σ. μύρτιλλα, 1 κ.σ. μέλι, 1 κ.σ. λιναρόσπορο και λίγο τριμμένο τζίντζερ. Πρόσθεσε ένα φυλλαράκι μέντα, λίγο χυμό από λεμόνι».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga