Skip to main content

CELEBS

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω νιώσει ποτέ... καψούρα»

Δεν ψάχνεται


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξή της γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τους παιδικούς της έρωτες, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει... καψουρευτεί, καθώς δεν αφήνεται στο συναίσθημα.

«Ο πρώτος πλατωνικός έρωτας ήταν στο Δημοτικό αλλά η κανονική σχέση ήταν στα 16, ένας μεγάλος έρωτας που ήμασταν μαζί για δύο χρόνια, στη Γ΄ Λυκείου πήγαινα. Ωραίος έρωτας, ωραία σχέση, έχω μόνο όμορφα συναισθήματα να θυμάμαι» είπε στο You και συνέχισε:

«Καψούρα-καψούρα όπως το λες δεν έχω ζήσει ίσως γιατί βάζω πολύ μπροστά τη λογική. Δεν είμαι, δηλαδή, ο άνθρωπος που θα αφεθώ να με παρασύρει το συναίσθημα. Είμαι και Κριαρίνα και προστατεύω τον εαυτό μου. Από την άλλη τη στενοχώρια μου θέλω να τη ζήσω –και την έχω ζήσει–, αλλά αφού πάρω τον χρόνο μου και δώσω τις απαντήσεις στον εαυτό μου πάω παρακάτω. Στη ζωή μου τα ζω όλα αλλά χωρίς να γίνομαι αυτό που λένε «drama queen». Είμαι ελεύθερη και δεν ψάχνω. Δεν μ’ ενδιαφέρει ούτε να ψάξω ούτε να με ψάξουν, τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ίσως ήταν και αυτό που χρειαζόμουν. Ήθελα λίγο χρόνο μόνη μου. Σε αυτήν τη φάση βρίσκομαι στη ζωή μου και είμαι καλά»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου