Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Βαρδής: Θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Η σύντροφός του περιμένει κοριτσάκι


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Βαρδής. Η σύντροφος του τραγουδιστή, Νατάσα Σκαφίδα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί κάτι που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν καθώς ο τραγουδιστής κρατά όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΕΓΩ Weekly» εξομολογήθηκε το χαρμόσυνο γεγονός, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως περιμένουν κοριτσάκι.

«Πάντα κορίτσι είχα στο μυαλό μου. Ίσως μετά την απώλεια του πατέρα μου να ήθελα αγόρι. Αλλά μια ζωή με κορίτσι με φανταζόμουν» είπε ο τραγουδιστής και εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του: «Αισθάνομαι πολύ ωραία, θέλω πολύ να το ζήσω, θέλω να είμαι εκεί στην κάθε στιγμή, να είμαι πάντα παρών, παντού, στο οτιδήποτε» τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για την πιο δυνατή στιγμή της εγκυμοσύνης τόνισε: «Ήταν ο πρώτος υπέρηχος. Η στιγμή που ακούς πρώτη φορά την καρδιά του μωρού σου. Είναι πολύ συγκινητικό».

Φυσικά μίλησε για την σύντροφό του με τα πιο γλυκά λόγια, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένας πολύ αγνός άνθρωπος, με πραγματική αγάπη μέσα του. Επειδή έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και εκείνη στη ζωή της, έχει ωριμάσει πριν την ώρα της. Θέλω να της προσφέρω πραγματικά όλα όσα της αξίζουν».

Όσο για το αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; «Δεν το έχουμε αναλύσει τόσο πολύ ακόμα ούτε έχουμε προγραμματίσει τίποτα! Κάποια στιγμή όμως θα παντρευτούμε γιατί θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπός μου».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ