Skip to main content

CELEBS

Ben Affleck: Τι κάνει με τη Jennifer Garner ακόμα και μετά τον χωρισμό τους;

Αυτό δεν το γνωρίζαμε...



 

Πριν έξι μήνες ο Ben Affleck και η Jennifer Garner πήραν διαζύγιο, βάζοντας τέλος οριστικά στη σχέση τους. Παρόλα αυτά φρόντισαν και λόγω των παιδιών τους, να περάσουν μαζί τις γιορτές των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων.

Ωστόσο η 43χρονη ηθοποιός, ανακαλύπτει πως η ζωή με τον πρώην σύζυγό της είναι περισσότερο δύσκολη από ότι πιθανώς περίμενε. Πηγή από τον κύκλο του ζευγαριού αναφέρει αποκλειστικά στο People: «Είναι εμφανές πως πολλές φορές ενοχλούνται που πρέπει να αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο. Είναι περίεργο να ζουν μαζί, παρότι έχουν χωρίσει».

Έτσι λοιπόν παρότι είναι χωρισμένοι αναγκάζονται να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο ηθοποιός συνεχίζει να μένει στον ξενώνα του σπιτιού της οικογένειας στο Λος Άντζελες. Τόσο αυτός όσο και η πρώην σύζυγός του παραμένουν προσηλωμένοι στην ανατροφή των τριών παιδιών τους.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός