Skip to main content

CELEBS

Aλέκος Συσσοβίτης: Τι είπε για τη μοναξιά και τη… διπολικότητα του χαρακτήρα του

Όλα ξεκινούν από την υπερβολική ανασφάλειά του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό People μιλώντας για τη μοναξιά και τη διπολικότητα του χαρακτήρα του.

Είναι δυνατό να επιζητά κανείς τη μοναξιά;

«Μερικές φορές την έχω ανάγκη. Φαίνεται πως όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο ξεκάθαροι, πιο ήσυχοι και λέμε “αυτός είμαι”. Βέβαια, υπήρξαν και περίοδοι που έκανα συμβιβασμούς, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν τόσο έντονοι».

Ανασφάλεια υπάρχει;

«Όπως λέει και ο Τενεσί Ουίλιαμς, ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Μερικές φορές μου λένε “Μην έχεις τέτοια ανασφάλεια, δεν σου πάει, είσαι άνθρωπος που πατάει στα πόδια του”. Νομίζω, όμως, πως αυτή η διπολικότητα του χαρακτήρα μου, που μερικές φορές μοιάζει και αφύσικη, είμαι εγώ και με χαρακτηρίζει».

Διπολικότητα γιατί;

«Δεν ξέρω. Από τη μια νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση και από την άλλη ελεγχόμενη ανασφάλεια. Κυρίως σε θέματα της δουλειάς. Δεν είμαι από τους άνετους ηθοποιούς που βγαίνουν στη σκηνή και δεν επηρεάζονται από τίποτα, ό,τι κι αν συμβαίνει. Από την άλλη, μπορεί αυτή η ανασφάλεια να αποτελεί και κινητήριο δύναμη για δημιουργία. Ίσως και οι θεατές να δένονται περισσότερο με πιο ευάλωτους ήρωες και καλλιτέχνες. Όπως και να έχει, αυτή η τυραννία της ανασφάλειας με σπρώχνει συνεχώς στο να ψάχνομαι».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου