Skip to main content

CELEBS

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι μεγάλη τεμπέλα»

Της αρέσει να τεμπελιάζει μέχρι τελικής πτώσεως


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι αληθινή και έχει μάθει να λέει τα πράγματα όπως είναι με την παραδοχή της σε συνέντευξη στο TV Έθνος ότι είναι μεγάλη τεμπέλα να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ως γνωστόν, είσαι κόρη του Ντίνου Καρύδη και της Τζούλιας Αργυροπούλου, έχεις σκεφτείς ποτέ αν για σένα η υποκριτική ήταν απλώς... πεπρωμένο; Τι είναι το πεπρωμένο;

«Όταν μεγαλώνεις μέσα σε μία καλλιτεχνική οικογένεια, είναι δύσκολο να μη σ’ αρέσει. Είναι τα ερεθίσματα που εισπράττεις από τη μέρα που γεννιέσαι. Γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω τους ηθοποιούς που σου λένε «δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί». Μα γιατί; Κάτι το οποίο εσύ ο ίδιος πρώτος επέλεξες και λάτρεψες, γιατί απαγορεύεις στο παιδί σου να το γνωρίσει; Αυτός ο χώρος είναι ναι, δύσκολος, αλλά είναι και μαγικός. Δεν σου λέω ότι δεν θα φας και τη... χλαπάτσα, όμως, αν αγαπάς αυτήν τη τέχνη αξίζει τον κόπο 1.000%!».

Δουλεύεις διαρκώς ή... σχεδόν διαρκώς. Είσαι εργασιομανής;

«Όχι καθόλου, ίσα ίσα που είμαι μεγάλη τεμπέλα. Τις περιόδους που θα τύχει να μην κάνω κάτι, τεμπελιάζω μέχρι τελικής πτώσεως. Πηγαίνω βόλτες, βλέπω τις φίλες μου, χαζολογάω...».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς