Skip to main content

CELEBS

H μεταμόρφωση της βασίλισσας Bey!

H Beyonce (ξανά) παίζει στο σινεμά και βάζει ένα μεγάλο στοίχημα...



 

Είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη και όχι άδικα. 

Στην Beyonce αξίζει και με το παραπάνω ο τίτλος της κορυφαίας entertainer στον κόσμο και η αλήθεια ότι το ταλέντο της επί σκηνής (και επί...στούντιο) είναι μοναδικό.

Τώρα η ίδια αποφάσισε να μας αποδείξει ότι μπορεί να είναι εξίσου καλή και σε έναν άλλη ρόλο. Αυτό της ηθοποιού. Βέβαια να πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Bey βάζει πλώρη για το σινεμά. Πριν από περίπου 10 χρόνια έκανε ένα πέρασμα από το τρίτο φιλμ του Austin Powers, "Goldmember", ενώ το 2006 έπαιξε στην ταινία Dreamgirls.

Αυτή τη φορά όμως ετοιμάζεται για κάτι διαφορετικό και σίγουρα πολύ πιο απαιτητικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Beyonce γράφει το σενάριο μιας ταινίας βασισμένη στη ζωή της Saartjie Baartman, μιας σκλάβας που ήταν γνωστή τη δεκαετία του 1800, ως performer, στα freak shows του Λονδίνου, λόγω της σωματικής της διάπλασης - η ίδια είχε πολύ μεγάλους γλουτούς, κάτι που τότε θεωρούταν αρκετά ασυνήθιστο.

Ο αδελφός του «ιδιοκτήτη» της σκλάβας, την έφερε στη βρετανική πρωτεύουσα το 1810, όπου η ίδια αναγκαζόταν να εκτίθεται συχνά στο Egyptian Hall του Picadilly Circus.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονται αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να την δούμε και στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Προτεινόμενα