Skip to main content

CELEBS

Δεν μιλάμε!

Ο Zayn Malik τα έχει «σπάσει» με τους υπόλοιπους One Direction και τους κράζει δίχως όρια



Δεν είναι ότι περίμενε κανείς πως σε ένα boyband, όπως είναι οι One Direction, υπάρχει κρυμμένος από πίσω κάποιος βαθύς και τρελός πυρήνας δημιουργικότητας. Απλά όταν ακούς όλη την αλήθεια μαζεμένη από ένα πρώην μέλος του γκρουπ, που μέχρι χθες πόζαρε χαμογελαστός μαζί με τους υπόλοιπους στις φωτογραφίες, ξενερώνεις λιγάκι. 

Ο Zayn Malik, όπως γνωρίζουμε, αποχώρησε από τους One Direction πριν από λίγο καιρό μετά τις φήμες για συνεχείς τσακωμούς με τους μάνατζερ, την υπόλοιπη μπάντα αλλά και πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για εξάρτηση του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Και τώρα βγάζει όλα τα άπλυτα του συγκροτήματος στη φόρα, ξεκινώντας από τη δήλωση ότι με τους εναπομείναντες 1D δεν έχουν πλέον ούτε γεια. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Zayn αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφήνοντας το υπονοούμενο ότι οι άλλοι τον έκοψαν μαχαίρι μετά την αποχώρηση του: «Είχα κάθε καλή πρόθεση να μείνω φίλος με πολύ κόσμο αλλά φαίνεται πως κάποιο άλλαξαν κινητά και ξέχασαν να μου το πουν».

Στη συνέχεια σχολίασε και το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, "Made In The AM", λέγοντας ότι άκουσε το πρώτο single με τίτλο "Perfect" και αυτό ήταν όλο. «Το πρώτο single δεν ήταν άσχημο. Μετά άκουσα και το δεύτερο και αυτό ήταν. Δεν ήθελα να ακούσω τον υπόλοιπο δίσκο.». Τον λες και αγενή.

Επίσης ο Malik πήγε την κουβέντα ένα βήμα παραπέρα αποκαλύπτοντας πράγματα για την διαδικασία δημιουργίας και παραγωγής της μουσικής των One Direction. «Δεν είχαμε ποτέ λόγο σε τίποτα. Δεν μας επιτρεπόταν καν να προσθέσουμε μία λέξη ή έναν ολόκληρο στίχο. Δεν πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είναι η δουλειά ενός τραγουδιστής. Αν ο κόσμος ήξερε τι γίνεται θα φρίκαρε. Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να ακούν κάτι αληθινά, δικό μας, από αυτά που πραγματικά μας συνέβαιναν».

Ψιλοαναστατωμένο τον ακούμε. Zayn, δεν είναι τίποτα. Σε 10 χρόνια που θα κάνετε το reunion θα είστε πάλι μέλι-γάλα.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30