Skip to main content

CELEBS

Μαρία Κωνσταντάκη:«Δεν θεωρώ σωστό να λέω τα προσωπικά μου»

Ετσι προστατεύει τον εαυτό της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Μαρία Κωνσταντάκη έχει μάθει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά τους και όχι με την προσωπική της ζωή, την οποία όπως επισήμανε στο περιοδικό ΟΚ δεν θεωρεί σωστό να τη διαφημίζει.

«Αφορώ τα ΜΜΕ όσο εμφανίζομαι στην τηλεόραση. Δεν είμαι η Βίκυ Σταυροπούλου, που πάντα θα τη ζητάνε και θα τη θέλουν, γιατί είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο και αγαπητό πλάσμα. Δεν μπορούμε να περπατήσουμε μαζί στον δρόμο, τη σταματάνε όλοι. Έχω λοιπόν απόλυτη συνείδηση ότι ο λόγος που απασχολώ τα Μέσα είναι επειδή είμαι στην τηλεόραση.

Γι' αυτό δεν θεωρώ σωστό να λέω τα προσωπικά μου ή αν έχω περάσει κατάθλιψη που δεν έχω περάσει. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι που για κάποιο χρονικό διάστημα απασχολούν με όλα τα μέσα τα έντυπα, όταν πια βλέπουν ότι δεν απασχολούν, αποπροσανατολίζονται. Νομίζω ότι προστατεύω και τον εαυτό μου και τον άλλον με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.