Skip to main content

CELEBS

Κωνσταντίνα Μιχαήλ:«Ο γάμος πάντα μου προκαλούσε πανικό»

Βιώνει τον απόλυτο έρωτα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Σε μία συνέντευξη-κατάθεση ψυχής στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε ανοιχτά για τον έρωτα που βιώνει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τον γάμο που πάντα της προκαλούσε πανικό.

«Ο γάμος ήταν πάντα για τις άλλες, όχι για μένα. Όταν τύχαινε να είχα καθυστέρηση, με έπιανε πανικός. Δεν ένιωθα καμία χαρά. Θεωρούσα δεδομένο ότι θα ανακαλύψω τη συναρπαστική ζωή μιας γυναίκας, χωρίς αυτό το κομμάτι. Δεν με αφορούσε, ούτε σκεφτόμουν ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται από την οικογένεια και το παιδί. Καταλαβαίνω ότι είναι το θαύμα της φύσης, αλλά ένας άνθρωπος μπορεί να ολοκληρωθεί και με άλλα πράγματα. Τα δικά μου τα σπλάχνα έλεγαν άλλα.Το ζευγάρι μου το θέλω. Ο άνθρωπος και δη η γυναίκα ολοκληρώνεται όταν το συναισθηματικό της κομμάτι είναι καλυμμένο. Είχα φτάσει κοντά στο γάμο αλλά κολλήσαμε στο concept. Αυτός ήθελε 30 άτομα, εγώ 300. Δεν ήταν για να γίνει. Το φτάσαμε, λέγαμε ας δώσουμε λίγο περιθώριο. Έτσι είναι οι σχέσεις.»

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της: «Ζω την απόλυτη αγάπη. Τσακωνόμαστε, βγάζουμε τα νύχια, τα δόντια, ξεμαλλιαζόμαστε, αλλά στο τέλος της βραδιάς λέω «αχ άτιμο εσύ». Έχω ένα πολύ ωραίο πράγμα και ελπίζω να εξελιχθεί. Κάποιες φορές, επειδή θεωρώ φυσικά την αγάπη και τον έρωτα, όταν έρχονται στη ζωή μου μπορεί να τα λέω και παραέξω λόγω δουλειάς. Όμως οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να βγάλουν είδηση και εγώ επειδή είμαι αθώα και αφελής γίνομαι φλύαρη και εξομολογητική και δεν μπορώ να το διαχειριστώ μετά. Ούτε εγώ ούτε οι δικοί μου άνθρωποι που δεν ανήκουν στο χώρο.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!