Skip to main content

CELEBS

Xρυσές Σφαίρες 2016: Η αυλαία ανεβαίνει σε λίγες ώρες!

Έχεις αγωνία; 



Απόψε το βράδυ στην άλλη όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού η Οσκαρική περίοδος σηκώνει την αυλαία της!

Γιατί σε λίγες ώρες από τώρα (ξημερώματα Δευτέρας για εμάς εδώ στην Ελλάδα) ξεκινάει η φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών με οικοδεσπότη τον Βρετανό κωμικό Ricky Gervais.

Φέτος είναι η τέταρτη φορά που ο Βρετανός ηθοποιός θα ανέβει στη σκηνή της διοργάνωσης αφού έχει αποδειχθεί εγγύηση στο παρελθόν στον ρόλο του πίσω από την παρουσίαση και το μικρόφωνο. 

Όπως βέβαια καταλαβαίνεις εδώ και μέρες τα στοιχήματα για το ποιοι θα είναι τελικά οι μεγάλοι νικητές σε όλες τις κατηγορίες δίνουν και παίρνουν ενώ βασικό φαβορί της βραδιάς είναι το πανέμορφο φιλμ του Τοντ Χέινς "Carol", το οποίο έχει συγκεντρώσει συνολικά 5 υποψηφιότητες. 

{videobox}EH3zcuRQXNo{/videobox}

Άλλα ονόματα που εμφανίζονται πολύ ψηλά στα γραφείο στοιχημάτων είναι: 

Στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας / Δράμα τα στοιχήματα δίνουν ως μεγάλο φαβορί το «Spotlight» του Τομ ΜακΚάρθι, ενώ στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας / Κωμωδία ή Μιούζικαλ, το φαβορί είναι το «The Martian» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Την ίδια σιτγμή ο 78χρονος αγγελος σκηνοθέτης και παραγωγός προηγείται στα στοιχήματα και για το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας. 

Στην κατηγορία του Καλύτερου Ηθοποιού / Δράμα τα στοιχήματα οδηγούν φέτος στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «The Revenant» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου, ένας ρόλο που αναμένεται να χαρίσει επιτέλους στον αγαπημένο μας ηθοποιό και το πολυπόθητο Όσκαρ. Στην κατηγορία του Καλύτερου Ηθοποιού / Κωμωδία ή Μιούζικαλ προηγείται ο Κρίστιαν Μπέιλ για το «The Big Short», ενώ για την Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων, όλα τα στοιχήματα προκρίνουν το Anomalisa του Τσάρλι Κάουφμαν. 

{videobox}5HkbSbwEPNc{/videobox}

Όπως και να χει η αγωνία μας κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα της αυριανής μέρας όπου θα γνωρίζουμε πια τα αποτέλεσμα. Μέχρι τότε οι λάτρεις του κινηματογράφου σε ολόκληρο τον κόσμο μετρούν αντίστροφα για τον φετινό προάγγελο των Όσκαρ. Μετράμε κι εμείς μαζί τους. 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος