Skip to main content

CELEBS

Μαρία Μπακοδήμου: «Tο "για πάντα" με αγχώνει πάρα πολύ»

Απαντά και για το αν στοίχισε στα παιδιά της το διαζύγιο με τον πατέρα τους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο You και αναφέρθηκε στη σχέση της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δύο παιδιά της.

«Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά και να έχω σχέση με τα παιδιά. Να τα παρακολουθώ, να μου μιλάνε, να ξέρω τη ζωή τους, πώς σκέφτονται, πώς νιώθουν. Γιατί στην εφηβεία κλείνονται και δεν μιλάνε στη μαμά τους για τα πάντα».

-Πώς είναι να έχεις δύο αγόρια στην εφηβεία;

«Θέλω να βγάλω ένα βιβλίο. Είναι μεγάλη εμπειρία και άσκηση υπομονής. Είναι μια κόντρα σε ένταση όπου εσύ δεν πρέπει να συμμετέχεις.»

-Θεωρείς ότι το διαζύγιο –σε βάθος χρόνου– τους στοίχισε;

«Τα παιδιά μου μεγάλωσαν χωρίς να ζήσουν με τον μπαμπά τους. Χώρισα όταν ο Άρης ήταν στην κοιλιά μου. Σίγουρα ήταν καλύτερο διαζύγιο γιατί δεν είχαν ζήσει σε μια οικογένεια για να τους λείψει ο μπαμπάς τους. Παρόλο που μεγαλώνουν, μιλάμε, είμαστε πολύ ανοιχτοί και νιώθουν καλά. Δεν υπάρχουν πράγματα στην σχέση με τον μπαμπά τους που να κρατάμε θαμμένα. Αλλά φαντάζομαι ότι όλα τα παιδάκια θα ήθελαν οι γονείς τους να είναι στο ίδιο σπίτι, να είναι μαζί στις διακοπές.»

-Το έχουν εκλογικεύσει; Σου έχουν κάνει παράπονα;

«Δεν το έχουν εκλογικεύσει. Με έχουν ρωτήσει γιατί χωρίσαμε. Από εκεί και πέρα αποδέχτηκαν την κατάσταση και δεν είχαν ποτέ παράπονο. Άσε που έχουν και δύο σπίτια…»

-Τους λείπει ο μπαμπάς τους;

«Όταν θέλουν να δουν τον μπαμπά τους πηγαίνουν και τον βλέπουν. Από την άλλη έχουν μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον Τίμο και συζητάνε πολλά αγορίστικα πράγματα, οπότε νιώθουν ότι καλύπτονται σ’ αυτά τα πράγματα. Είναι ο μεγάλος τους φίλος. Έχουν μια ξεχωριστή σχέση και μου αρέσει αυτό. Νιώθω ασφαλής.»

-Πάντως ο τρόπος που έχεις χειριστεί αυτήν τη σχέση είναι αξιοθαύμαστος. Δηλαδή δεν την έκρυψες ποτέ και παράλληλα υπάρχει ένας σεβασμός...

«Όλα αυτά είναι λίγο... τραβάτε με κι ας κλαίω! Και τι έγινε; Άλλα είναι τα σοβαρά πράγματα. Και τα παιδιά έχουν πολύ χιούμορ. Τώρα γελάμε πάρα πολύ. Μου λέγανε τις προάλλες: «Καλά μαμά γιατί λες ψέματα στα περιοδικά; Δεν είχες σχέση και μ’ εκείνον;». (γέλια) Κι εγώ δεν τους το είχα πει ποτέ…»

-Η γνώμη των παιδιών σου ήταν ένας παράγοντας ώστε να πεις στον Τίμο να έρθει στο σπίτι;

«Όχι η γνώμη αλλά η αίσθηση!»

-Θα έβαζες τρίτο στεφάνι;

«Δεν έχω λόγο. Τι να το κάνω;»

-Ούτε εκείνος;

«Εκείνος ειδικά που δεν έχει παντρευτεί, είναι κατά του γάμου. Πιο πολύ μας νοιάζει η σχέση μας και η συντροφικότητα. Δεν είναι κάτι που το σιχαινόμαστε, αλλά δεν θα μας προσφέρει και τίποτα...»

-Θα μπορούσες να πεις «για πάντα»;

«Με αυτό το «για πάντα» αγχώνομαι πάρα πολύ. Και εκείνος μου λέει καμιά φορά για πλάκα «σκέφτομαι να σου κάνω πρόταση γάμου αλλά ξέρω ότι θα τρομάξεις πολύ που φοβάμαι μη φύγεις!».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/413652/maria-mpakodimoy-me-ayto-to-gia-panta-agxonomai-para-poly#ixzz3wwz4w3tc
b

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.