Skip to main content

CELEBS

Σάκης Ρουβάς: «Σταμάτησε να υπάρχει ο φόβος»

Ο ρόλος του πνευματικού


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για το γεγονός ότι στα μισά χρόνια της λαμπρής του καριέρας είχε επιλέξει να είναι «σιωπηλός καλλιτέχνης» τοποθετήθηκε ο Σάκης Ρουβάς.

Τι συνέβη και άλλαξε;

 «Σταμάτησε να υπάρχει ο φόβος. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στα 18 μου χρόνια προερχόμουν από το χώρο του αθλητισμού και μπήκα ξαφνικά στον κόσμο της νύχτας και των μπουζουκιών. Αυτό για μένα ήταν ένα σοκ! Όταν πέρασε το πρώτο κύμα των ΜΜΕ που με ήθελαν πρωτοσέλιδο, καθώς το ζητούμενο δεν ήταν η επικοινωνία αλλά η ανθρωποφαγία, εγώ κλείστηκα στον εαυτό μου...» τόνισε στο You.

-Ποιος σε βοήθησε να αλλάξεις; Έκανες ψυχοθεραπεία;

«Αυτή ήρθε μετά... Τότε είχα βρει άλλους τρόπους να ισορροπήσω. Είχα έναν πνευματικό, ο οποίος ήταν μια πολύ σπουδαία προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου και με επανατοποθέτησε στο κέντρο μου.»

-Στα Βραβεία της Κύπρου είδαμε τη μητέρα σου να κάνει την βράβευσή σου...

«Ήταν ένας τρόπος να πω δημόσια «ευχαριστώ» στη μητέρα μου, γιατί είναι ωραίο να μοιράζομαι αυτό που κάνω στη ζωή μου. Ήταν ωραίο που την έβαλα λίγο στον κόσμο μου και της έδωσα μεγάλη χαρά. Για μένα αυτό ήταν πολύ όμορφο και ξέρω πως το βίωσε κι εκείνη έτσι. Επειδή είμαι κοντά της μπορώ να το αντιληφθώ και από τον τρόπο που εκφράστηκε αλλά και μετά από αυτά που λέγαμε.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός